Η χελώνα της Νεκράς Θάλασσας ξεβράζεται στην ακτή στην παραλία Jomtien

Πατάγια -

Μια μεγάλη νεκρή θαλάσσια χελώνα ανακαλύφθηκε στην παραλία Jomtien στην Πατάγια νωρίς το πρωί της Παρασκευής, 8 Μαρτίου 2024.

Οι αστυνομικοί ειδικών επιχειρήσεων του δήμου Pattaya και το προσωπικό θαλάσσιας διάσωσης έλαβαν αναφορά από τουρίστες για το νεκρό ζώο γύρω στις 00:46 π.μ. Η άψυχη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε κοντά στο Soi Jomtien 10, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο μόλις έλαβαν την αναφορά.

Εκεί, οι αρχές ανακάλυψαν ένα μεγάλο πτώμα πράσινης χελώνας στην παραλία Jomtien. Υπολογίζεται ότι είναι 7-10 ετών, η χελώνα είχε μήκος περίπου 80 cm και ζύγιζε περίπου 50-60 kg. Το σώμα παρουσίαζε σημάδια αποσύνθεσης, με βαθιές πληγές στο κέλυφος του. Μια άσχημη μυρωδιά αναδύθηκε από το κουφάρι, υποδηλώνοντας ότι πιθανότατα ήταν νεκρό για αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με τον κ. Teerasak Sunthararachun, έναν 28χρονο κάτοικο της Ταϊλάνδης, τουρίστες συνάντησαν τη θαλάσσια χελώνα και ήρθαν σε αυτόν για βοήθεια. Ωστόσο, νόμιζαν ότι η χελώνα ήταν ακόμα ζωντανή. Ο κ. Teerasak ήξερε ότι ήταν ήδη νεκρό λόγω της δυσάρεστης μυρωδιάς του. Στη συνέχεια κάλεσε τις αρχές να διερευνήσουν την κατάσταση.

Οι αστυνομικοί ανέσυραν το πτώμα για περαιτέρω εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.