Ο ιδιωτικός τομέας της Ταϊλάνδης έχει μεγάλους οικονομικούς στόχους για το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νερού Maha Songkran 2024

Εθνικός-

Στις 7 Μαρτίου 2024, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Ταϊλάνδης (UTCC) Thanawat Phonwichai αποκάλυψε δημόσια το αναμενόμενο ποσό δαπανών κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Νερού Maha Songkran 2024 από την 1η έως την 21η Απριλίου, με συνολικό εκτιμώμενο ποσό 130 δισεκατομμυρίων μπατ. .

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran, υπολογίζεται ότι θα δαπανηθούν περισσότερα από 130 δισεκατομμύρια μπατ. Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νερού 2024, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και οι αρμόδιες υπηρεσίες επρόκειτο να τονώσουν αυτές τις δαπάνες κατά τη διάρκεια των 21 διαδοχικών διακοπών Songkran σε εθνικό επίπεδο, δήλωσε ο Thanawat.

Ωστόσο, εξαρτιόταν επίσης από την παγκόσμια οικονομική κατάσταση εάν οι ξένοι τουρίστες θα ανησυχούσαν για χαλαρές δαπάνες και ταξίδια κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran, παρατήρησε ο Thanawat.

Προηγουμένως, η κα Sudawan Wangsuphakijkosol, υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια ότι η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) επιτάχυνε την προώθησή της για να προσελκύσει Ευρωπαίους τουρίστες για το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νερού 2024.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης φιλοδοξούσε τα πολιτιστικά και παραδοσιακά φεστιβάλ της Ταϊλάνδης να αναγνωριστούν στην παγκόσμια σκηνή και να συμπεριληφθούν στα 10 κορυφαία παγκόσμια φεστιβάλ με το όνομα Maha Songkran World Water Festival 2024, δήλωσε η Σουνταβάν.

Το Φεστιβάλ Maha Songkran είχε ως στόχο τη διεξαγωγή παρελάσεων Songkran σε 16 επαρχίες-στόχους και θα συμμετείχαν 11 βιομηχανίες ήπιας δύναμης, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, του αθλητισμού, των φεστιβάλ, του τουρισμού, της μουσικής, των βιβλίων, των ταινιών, των παιχνιδιών, της τέχνης, του σχεδίου, της μόδας και θα συμμετάσχουν ταϊλανδέζικα παραδοσιακά σόου. Σουδάβαν.

Επιπλέον, κάθε περιοχή στην Ταϊλάνδη θα έχει διαφορετικές παραλλαγές όσον αφορά τις τοπικές ταυτότητες, είπε ο Sudawan.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.