Ξεκινά επίσημα το Month-Long Music Festival Pattaya 2024

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Το πολυαναμενόμενο Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2024 ξεκίνησε επίσημα την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, και εδώ είναι μια σύντομη ανακεφαλαίωση της βραδιάς έναρξης του φεστιβάλ.

Όπως και πέρυσι, η εκδήλωση ξεκίνησε με τον δήμαρχο της Πατάγια κ. Poramase Ngampiches να βρίσκεται στο επίκεντρο για να εκφωνήσει την εναρκτήρια ομιλία. Ο δήμαρχος, με καθημερινή ενδυμασία, είπε ότι το φεστιβάλ είναι ανοιχτό σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και αναμένεται να αποφέρει «δισεκατομμύρια μπατ» σε έσοδα για την πόλη.

Την πρώτη νύχτα του φεστιβάλ, δημοφιλείς καλλιτέχνες της Ταϊλάνδης όπως οι Klear, Twopee, Polycat και F. Hero κόσμησαν τις τρεις σκηνές στην παραλία Pattaya με τις σαγηνευτικές ερμηνείες και τις μαγευτικές φωνές τους. Υπήρχαν επίσης πάνω από 500 περίπτερα που πουλούσαν τοπικά τρόφιμα, ποτά και εμπορεύματα.

Η βραδιά έναρξης του Μουσικού Φεστιβάλ Πατάγια προσέλκυσε εκτιμώμενο αριθμό εκατοντάδων χιλιάδων Ταϊλανδών και ξένων τουριστών, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλη την πόλη της Πατάγια. Ο Beach Road, ο οποίος ήταν κλειστός για να διευκολύνει τους μουσικούς γλεντζέδες μεταξύ 4 μ.μ. έως 1 π.μ., έγινε ένας ζωντανός πεζόδρομος όπου χιλιάδες άνθρωποι περιπλανήθηκαν για να αγοράσουν εμπορεύματα και χόρευαν στους ρυθμούς.

Συμπερασματικά, η βραδιά έναρξης του Μουσικού Φεστιβάλ Pattaya 2024 έθεσε έναν πολλά υποσχόμενο τόνο για έναν συναρπαστικό μήνα μπροστά. Καθώς οι εορτασμοί συνεχίζονται, η πόλη προσδοκά να αποκομίσει οικονομικά οφέλη και να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.