Έφοδος της αστυνομίας της Rayong σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς άδεια σε χώρο ψυχαγωγίας

ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล

Rayong -

Η αστυνομία της Rayong πραγματοποίησε έφοδο αργά τη νύχτα σε έναν φερόμενο ως μη αδειοδοτημένο χώρο ψυχαγωγίας στις 9 Μαρτίου 2024 και συνέλαβε τον χειριστή επειδή φέρεται να επέτρεπε ανηλίκους να εισέλθουν στο χώρο και λειτουργούσε χωρίς την κατάλληλη άδεια.

Η επιδρομή προήλθε από καταγγελίες πολιτών που ισχυρίζονταν ότι το ίδρυμα είχε παραβιάσει διάφορους κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας χωρίς άδεια, της υπέρβασης των επιτρεπόμενων ωρών λειτουργίας και της πρόσβασης σε ανήλικους θαμώνες.

Ο στοχευμένος χώρος, Friend Zone Pub, βρίσκεται στην περιοχή Pluak Daeng της επαρχίας Rayong. Πριν από την επιδρομή, μυστικοί αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο χώρο και βρήκαν πολλούς πελάτες.

Στη 1:30 π.μ., η αστυνομική δύναμη πραγματοποίησε την έφοδο, μπαίνοντας στο χώρο κατά τη διάρκεια ζωντανής μουσικής παράστασης και συναντώντας περισσότερους από 300 πελάτες. Οι αστυνομικοί ασφάλισαν γρήγορα τις εξόδους για να διασφαλίσουν ότι δεν θα μπορούσαν να διαφύγουν πελάτες.

Μια επακόλουθη επιθεώρηση αποκάλυψε ότι η παμπ φέρεται να λειτουργούσε χωρίς άδεια, πουλούσε αλκοόλ πέρα ​​από τις επιτρεπόμενες ώρες, προωθούσε αλκοολούχα ποτά και δεχόταν ανήλικους πελάτες. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αντιμετώπισε κατηγορίες για αυτά τα υποτιθέμενα αδικήματα.

Ο κ. Traiphop Wongtrairat, ο Κυβερνήτης της επαρχίας Rayong που ηγήθηκε προσωπικά της επιχείρησης, προειδοποίησε ότι η επαρχία μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να επιβάλει πενταετές κλείσιμο στην παμπ λόγω των υποτιθέμενων επανειλημμένων παραβιάσεων της.

ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล
ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล
ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล
ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.