Ξένοι τουρίστες απολαμβάνουν τον ήλιο παρά τις καυτές θερμοκρασίες στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

Πατάγια -

Οι ξένοι τουρίστες συνέχισαν να απολαμβάνουν τον ήλιο και να απολαμβάνουν τις παραλίες της Πατάγια παρά τις συγκλονιστικά υψηλές θερμοκρασίες στις 6 Μαρτίου 2024.

Παρά την υπερβολική ζέστη, η οποία επηρέασε σημαντικά την καθημερινή ζωή των κατοίκων της Ταϊλάνδης, πολλοί διεθνείς επισκέπτες εξακολουθούν να κάνουν ηλιοθεραπεία στις παραλίες της περιοχής Pattaya, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Οι τουρίστες παρατηρήθηκαν να χαλαρώνουν στις παραλίες της Πατάγια και να επιδίδονται σε θαλάσσιες δραστηριότητες όπως συνήθως. Κάποιοι επέλεξαν να χαλαρώσουν κάτω από τις ομπρέλες της παραλίας, απολαμβάνοντας θαλασσινά στη σκιά. Αυτό, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εδραίωσε ότι η γραφική ακτογραμμή της Πατάγια, η οποία εκτείνεται σε πάνω από 3 χιλιόμετρα, εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης για τους διεθνείς τουρίστες, παρά τον καυτό καιρό.

Σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης, όλες οι περιοχές της Ταϊλάνδης κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Πέντε επαρχίες – Mae Hong Son, Uttaradit, Sukhothai, Tak και Udon Thani – αναμένεται να δουν θερμοκρασίες να φτάνουν έως και τους 44 βαθμούς Κελσίου.

Το τμήμα προειδοποιεί για αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών, θερμοπληξίας και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με τη ζέστη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι άνθρωποι πρέπει να παραμένουν ενυδατωμένοι, προτείνει το τμήμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.