Κατασχέθηκαν 87 άγρια ​​ζώα στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi: Έξι Ινδοί τουρίστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες

Εθνικός-

Στις 5 Μαρτίου 2024, το Τμήμα Εθνικών Πάρκων, Προστασίας Άγριας Ζωής και Φυτών Suvarnabhumi, το Τελωνείο και οι αρμόδιες υπηρεσίες έλαβαν αναφορά από αξιωματικούς ασφαλείας του αεροδρομίου, αφού εντόπισαν 87 άγρια ​​ζώα κρυμμένα μέσα σε οκτώ αποσκευές έξι Ινδών τουριστών που κατευθύνονταν στη Βομβάη της Ινδίας. .

Σύμφωνα με αξιωματικούς ασφαλείας Suvarnabhumi, περισσότερα από 87 άγρια ​​ζώα κατασχέθηκαν μετά από έξι Ινδούς ύποπτους που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία ασφαλείας στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi. Τα άγρια ​​ζώα περιλάμβαναν βαμβακερά ταμαρίνια, ερπετά, μακό, σαύρες, κόκκινα πάντα και άλλα προστατευόμενα άγρια ​​ζώα.

Αρχικά, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το επίμαχο ακίνητο ως αποδεικτικό στοιχείο στο Ταϊλανδικό Τμήμα Εθνικών Πάρκων, Άγριας Ζωής και Διατήρησης Φυτών για περαιτέρω φροντίδα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Και οι έξι Ινδοί ύποπτοι αντιμετώπιζαν νομική επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της εξαγωγής προστατευμένης άγριας ζωής, του ελέγχου της άγριας ζωής και των σφαγίων άγριας ζωής χωρίς άδεια, αδικήματα και σχετικές νομικές κατηγορίες.

Οι ύποπτοι δεν αναγνωρίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.