Δεν βρέθηκαν στοιχεία πορνείας σε περιστατικό διαμάχης τρανσέξουαλ, λέει η αστυνομία της Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Στις 5 Μαρτίου 2024, ο Κυβερνήτης της Μπανγκόκ Chadchart Sittipunt και οι σχετικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν επιτόπια επιθεώρηση για παράνομες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων της λεγόμενης μαφίας των ταξί και της υποτιθέμενης πορνείας, καθώς και παράνομων οδηγών, στο Soi Nana Nuea, Watthana, Bangkok.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ζήτησαν από το Chadchart το πρόσφατο περιστατικό που αφορούσε πάνω από 100 τρανσέξουαλ της Ταϊλάνδης που πήγαν να διαμαρτυρηθούν εναντίον μιας ομάδας Φιλιππινέζων τρανσέξουαλ στο Soi Sukhumvit 11 στις 4 Μαρτίου. Ο Τσάνττσαρτ δήλωσε ότι επρόκειτο για σύγκρουση μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων ανθρώπων και αυτή η επιθεώρηση δεν είχε άμεση σχέση με το περιστατικό.

Ο Chadchart είπε ότι μετακινούσε τακτικά σε αυτή τη διαδρομή και ο δρόμος ήταν σε αταξία, καθώς πολλοί άστεγοι και μεθυσμένοι μπορούσαν να δουν νωρίς το πρωί.

Όσο για το περιστατικό που αφορούσε τα τρανς άτομα της Ταϊλάνδης στις 4 Μαρτίου, οι Ταϊλανδοί χρήστες του Διαδικτύου το ονόμασαν ως «Περιστατικό Βετεράνων Τρανς».Ο Chadchart είπε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα διερευνήσουν περαιτέρω.

Ωστόσο, όσον αφορά τις υποτιθέμενες υπηρεσίες πορνείας στο Soi Sukhumvit και σε άλλες περιοχές της Μπανγκόκ, δεν υπήρξε αναφορά για παρόμοια περιστατικά στο Traffy Fondue, μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την αναφορά τυχόν καταγγελιών στην κυβέρνηση της Μπανγκόκ. Ωστόσο, η κυβέρνηση της Μπανγκόκ δεν είχε καμία εξουσία να επιβλέπει τα ζητήματα που σχετίζονται με τη μετανάστευση και την αστυνομική διαδικασία, σύμφωνα με τον Chadchart.

Η Μπανγκόκ Η κυβέρνηση θα μπορούσε να επιβλέπει παραγγελίες στο δρόμο, όπως καταγγελίες για ενοχλήσεις, και οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μπανγκόκ θα χειρίζονταν τα ζητήματα.

Ωστόσο, πολλοί ντόπιοι ανέφεραν επίσης ανησυχίες σχετικά με τη χρήση μαριχουάνας σε δημόσιους χώρους. Αν και η κυβέρνηση της Μπανγκόκ επιθεώρησε τις υποθέσεις, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν παράνομες δραστηριότητες καθώς τα καταστήματα κάνναβης ήταν ανοιχτά νόμιμα σύμφωνα με τους νόμους.

Άλλα παράνομα προβλήματα που βρέθηκαν, όπως τα ηλεκτρικά τσιγάρα και τα σεξουαλικά παιχνίδια, ήταν εύκολα προσβάσιμα στους δρόμους και τις διαδικτυακές πλατφόρμες, είπε ο Chadchart.

Την ίδια μέρα, οι υπάλληλοι μετανάστευσης της Ταϊλάνδης ερεύνησαν την υπόθεση μιας ομάδας τρανσέξουαλ Φιλιππινέζων που φέρεται να επιτέθηκαν σωματικά σε δύο τρανσέξουαλ της Ταϊλάνδης και αν παρέμειναν νόμιμα στην Ταϊλάνδη ή όχι.

Μετά από αστυνομική έρευνα υπό την ηγεσία αστυνομικών Lumpini, στην αναφερόμενη περιοχή, Soi Sukhumvit 11/1, διέμεναν περισσότεροι από 10 Φιλιππινέζοι τρανσέξουαλ. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία τους εντόπιζε με CCTV.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης της Ταϊλάνδης θα συγκέντρωναν τα αποδεικτικά στοιχεία και θα κατέγραφαν τις ταυτότητές τους και σε περίπτωση που οι ένοχοι εγκατέλειπαν τη χώρα, θα χαρακτηρίζονταν ως καταζητούμενοι εγκληματίες σύμφωνα με τη νομική επεξεργασία.

Αναφέρθηκε ότι δεν υπήρχαν υπηρεσίες πορνείας μεταξύ των ταϊλανδών και ξένων υπηκόων τρανς ατόμων στο Soi Sukhumvit 11, σύμφωνα με αξιωματικούς μετανάστευσης της Ταϊλάνδης και την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Αυτή η δήλωση οδήγησε σε σημαντικό έλεγχο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, σημειώνει το TPN.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.