Το Rolling Loud Thailand, το μεγαλύτερο φεστιβάλ χιπ χοπ στον κόσμο, επιστρέφει στην Πατάγια τον Νοέμβριο!

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Rolling Loud's Η παγκόσμια περιοδεία 2024 φέρνει το μεγαλύτερο φεστιβάλ Hip-Hop στον κόσμο σε τρεις διαφορετικές ηπείρους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους!

Η Rolling Loud ανακοινώνει την επιστροφή της στην Ασία με Rolling Loud Thailand 2024. Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη έκδοση τον Απρίλιο του 2023, η επερχόμενη Rolling Loud Thailand 2024 υπόσχεται να φέρει τα πιο καυτά ονόματα της αμερικανικής και ασιατικής χιπ-χοπ στη σκηνή, προσφέροντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να δουν όλα τα αγαπημένα τους σε ένα μέρος.

Συμβαίνει για άλλη μια φορά στις Θρύλος Σιάμ, ο υπερσύγχρονος χώρος παραστάσεων στο Πατάγια, Ταϊλάνδη, Rolling Loud Ταϊλάνδη επιστρέφει από 22-24 Νοεμβρίου 2024.

Το επερχόμενο φεστιβάλ ακολουθεί τη συντριπτική επιτυχία του Rolling Loud Thailand 2023. Η πρώτη εκδήλωση Rolling Loud στην Ασία, Ταϊλάνδη το 2023 έφερε τους headliners Travis Scott, Cardi B και Chris Brown, καθώς και δεκάδες άλλα αξιόλογα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών σταρ όπως Lil Uzi Vert και Offset, το Central Cee του Ηνωμένου Βασιλείου, και αστέρια από όλη την Ασία, συμπεριλαμβανομένων των Teriyaki Boyz, Jay Park και πολλών άλλων.

Matt Zingler & Tariq Cherif, Rolling Loud συνιδρυτές και συν-CEOs, λένε, «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τον παγκόσμιο εορτασμό μας για τα 10 Years of Rolling Loud με μια άλλη έκδοση του Rolling Loud Thailand», λένε. Πέρυσι, οι τοπικοί μας συνεργάτες μας βοήθησαν να κάνουμε μια απίστευτη παράσταση και φέτος ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μια μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία στην Πατάγια. Το να παρακολουθούμε τους θαυμαστές να απολαμβάνουν ερμηνείες από καλλιτέχνες hip-hop από όλο τον κόσμο ήταν εμπνευσμένο και ανυπομονούμε να ξαναδημιουργήσουμε αυτό το συναίσθημα».

Kawin Chalermroj, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, More Return Plc, λέει, «Η εταιρεία θα συνεχίσει να διασφαλίζει ότι το φεστιβάλ θα έχει απίστευτη επιτυχία. Το More Return συνεργάζεται στενά με τον ιδιοκτήτη του φεστιβάλ για να κάνει τη φετινή έκδοση μεγαλύτερη, καλύτερη και ακόμα πιο ευχάριστη.»

Sirawat Thepcharoen, Διευθύνων Σύμβουλος της More Money Entertainment Co Ltd, είπε, «Οι λάτρεις της μουσικής δεν χρειάζεται πλέον να ταξιδεύουν στο εξωτερικό γιατί το Rolling Loud Thailand 2024 θα διοργανωθεί με τα ίδια πρότυπα όπως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Η λίστα με περισσότερους από 60 καλλιτέχνες, μαζί με το υπέροχο φως και ήχο και την παραγωγή, εγγυάται ότι οι θαμώνες του φεστιβάλ δεν θα απογοητευτούν».

Το Rolling Loud Thailand 2024 συνεχίζει μια πολυάσχολη χρονιά για το brand του φεστιβάλ, μετά από φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας είναι το Rolling Loud California 2024, το οποίο επιστρέφει στο Hollywood Park στο Λος Άντζελες με τα headliners ¥$, Nicki Minaj, Post Malone και Future x Metro Boomin από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου. Αυτό το καλοκαίρι, το Rolling Loud φιλοξενεί το Rolling Loud Europe κοντά στη Βιέννη της Αυστρίας, με μια σύνθεση διεθνών βαρέων χιτς που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μείνετε συντονισμένοι για πολλές ακόμη ανακοινώσεις σχετικά με το Rolling Loud Thailand και άλλες επερχόμενες εκδηλώσεις και φροντίστε να ακολουθήσετε το Rolling Loud Thailand στο Instagram για τις επίκαιρες ενημερώσεις.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο RollingLoud.com και περισσότερες πληροφορίες για το Rolling Loud Thailand ΕΔΏ

Δείτε κλιπ και πλήρεις παραστάσεις στο Rolling Loud's YouTube

Αγοράστε Rolling Loud Merch: shoprollingloud.com

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/