Η αστυνομία απέκλεισε ύποπτο κύκλωμα ναρκωτικών στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Αστυνομική έφοδος που διεξήχθη από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Ban Bueng σε κατοικία στην περιοχή Ban Bueng είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών Ταϊλανδών και την κατάσχεση ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων.

Ενεργώντας σύμφωνα με μια πληροφορία, οι αρχές ερεύνησαν την κατοικία ενός υπόπτου που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Kwan, ένας 42χρονος Ταϊλανδός, στις 5 Μαρτίου 2024. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 380 με πυρομαχικά, δύο αέρα τουφέκια, 1,164 χάπια μεθαμφεταμίνης, 0.48 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και ένα αεροβόλο με μακριά κάνη.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο σημείο, μεταξύ των οποίων ο κ. Kwan, ο κ. Prakit (45 ετών) και ο κ. Prateep (56 ετών).

Μετά την ανάκριση και τα τρία άτομα παραδέχθηκαν ότι κατείχαν ναρκωτικά και πυροβόλα όπλα. Ισχυρίστηκαν ότι αγόρασαν τα εξαρτήματα του όπλου διαδικτυακά για προσωπική χρήση. Οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορίες για αδικήματα ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν την προέλευση των κατασχεθέντων αντικειμένων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.