Η Pattaya φιλοξενεί την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση για το Κοινωνικό Κέντρο Camillian

Πατάγια -

Το Stone House, που βρίσκεται στην Walking Street της Pattaya, φιλοξένησε τη 13η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση για το Camillian Social Centre Rayong το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Η εκδήλωση, με επικεφαλής την κυρία Amphorn Kaewsang, Πρόεδρο της Ένωσης Βιομηχανίας Ψυχαγωγίας και Τουρισμού της Πατάγια, συγκέντρωσε μέλη της τοπικής κοινότητας για να υποστηρίξουν το κέντρο. Αξιοσημείωτοι παρευρισκόμενοι ήταν ο δήμαρχος Pattaya Poramase Ngampiches, ο αρχηγός της περιοχής Banglamung Weekit Manarojkit και ο Pol. Αντισυνταγματάρχης Sirachat Nuthet, Αναπληρωτής Έφορος του Αστυνομικού Τμήματος της Πατάγια.

Η φετινή εκδήλωση καλωσόρισε 60 παιδιά από το Camillian Social Centre Rayong και τους παρείχε φαγητό, διασκεδαστικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία. Στόχος ήταν να φέρει χαρά και να δημιουργήσει αναμνήσεις διαρκείας στα παιδιά που υποστηρίζονται από το κέντρο.

Η επιτυχία της εκδήλωσης βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη γενναιοδωρία των ατόμων και των επιχειρήσεων στην περιοχή της Pattaya. Μαζί, συνεισέφεραν σημαντικά κεφάλαια, τρόφιμα, ποτά και σνακ για να υποστηρίξουν την ευγενή αποστολή του Κοινωνικού Κέντρου Camillian, σημειώνει το The Pattaya News.

Το Κοινωνικό Κέντρο Camillian, που ιδρύθηκε πριν από 26 χρόνια στην επαρχία Rayong, παρέχει ουσιαστική φροντίδα και υποστήριξη σε διάφορα τμήματα της κοινότητας. Αυτά περιλαμβάνουν τους μη προνομιούχους, αυτούς που ζουν με HIV και τα ορφανά παιδιά. Επί του παρόντος, το κέντρο αντιμετωπίζει προκλήσεις όσον αφορά την κάλυψη των εξόδων νερού και ηλεκτρισμού και απαιτεί πρόσθετες προμήθειες ξηράς τροφής.

Όσοι ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στο Camillian Social Center μπορούν να μεταφέρουν χρήματα απευθείας στον λογαριασμό τους στην Bank of Ayudhya στο όνομα "มูลนิธินักบุญคามิลโลมิลโล มูลนิธินักบุญคามิลโล มูลนิธินักบุญคามิลโล ไทย,” Αριθμός λογαριασμού: 229-1-29336-3. Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες, επικοινωνήστε με το κέντρο στο 088 543 9949.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.