Η Μπανγκόκ προετοιμάζεται για το Φεστιβάλ Songkran με τεχνολογία AI για να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών

Μπανγκόκ -

Στις 5 Μαρτίου 2024, η Πολ. Ο στρατηγός Adis Ngamjitsuksri, Σύμβουλος του Κυβερνήτη της Μπανγκόκ, αποκάλυψε δημόσια την ετοιμότητα για το επερχόμενο Φεστιβάλ Songkran στην Μπανγκόκ, χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI για την παρακολούθηση της ασφάλειας των τουριστών.

Οι υπάλληλοι της Τροχαίας και των Μεταφορών της Μπανγκόκ έλαβαν εντολή να παρακολουθούν την ασφάλεια των τουριστών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran, ειδικά σε πολυσύχναστες περιοχές όπως η οδός Khao San, με περίπου 100,000 τουρίστες να επισκέπτονται. Η κυβέρνηση της Μπανγκόκ θα αναπτύξει πρόσθετη τεχνολογία AI που χρησιμοποιείται στο CCTV για να βοηθήσει τους αστυνομικούς, δήλωσε ο Pol. στρατηγός Άδης.

Αναφέρθηκε ότι 17,000 κάμερες CCTV με τεχνολογία AI θα αναπτυχθούν στην περιοχή Khao San Road και βοήθεια από τοπικό CCTV από πλανόδιους πωλητές και χώρους διασκέδασης, δήλωσε ο Pol. στρατηγός Άδης.

Επιπλέον, υπό την πολιτική του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin προς την κυβέρνηση της Μπανγκόκ, οι υπάλληλοι της Κυκλοφορίας και των Μεταφορών θα συλλέγουν πληροφορίες για τα ταξί που εκμεταλλεύονται τους ξένους τουρίστες χρεώνοντας επιπλέον στις περιοχές της Μπανγκόκ από το CCTV. Η τεχνολογία AI θα μπορούσε να ανιχνεύσει την ταυτότητα του οδηγού στην άδεια πινακίδας, σύμφωνα με τον Pol. στρατηγός Άδης.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα εργαστούν προληπτικά για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και εμπιστοσύνης στους τουρίστες από σήμερα μέχρι το Φεστιβάλ Songkran, σύμφωνα με τον Pol. στρατηγός Άδης.

Σε απάντηση στον αυξανόμενο αριθμό τουριστών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran, η Pol. Ο στρατηγός Adis πραγματοποίησε συνάντηση με τοπικά αστυνομικά τμήματα και σχετικές υπηρεσίες σε διάφορες περιοχές στην Μπανγκόκ, συμπεριλαμβανομένου του νησιού Rattanakosin, της περιοχής Nana, της οδού Ratchadamri και του Central World για να εντείνει τα μέτρα ασφαλείας.

Αρχικά, τα ιδιωτικά οχήματα δεν επιτρέπονταν στις ζώνες του φεστιβάλ καθώς θα προκαλούσαν αταξία και κίνδυνο κλοπής, συμβουλεύτηκε η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, είπε ο Πολ. στρατηγός Άδης.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.