Φρουρός ασφαλείας πυροβολήθηκε πολλές φορές στον τερματικό σταθμό 21 Korat. Πρώην σεφ ύποπτος για περιστατικό

Nakhon Ratchasima-

Στις 7:15 μ.μ., στις 2 Μαρτίου 2024, οι αστυνομικοί του Muang Nakhon Ratchasima έλαβαν καταγγελία πυροβολισμών μπροστά από το Centre Point Hotel στο Terminal 21 Korat, Nakhon Ratchasima, με αποτέλεσμα έναν τραυματισμό.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, υπήρχαν πολλοί επισκέπτες για ψώνια. Μετά τους πυροβολισμούς ξέσπασε χάος καθώς πολλοί νόμιζαν ότι συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό, που χρονολογείται στις 8 Φεβρουαρίου 2020, καθώς ένας στρατιώτης έκανε έξαψη και πυροβόλησε μαζικά ανθρώπους στον τερματικό σταθμό 21 Κοράτ. Ως αποτέλεσμα, υπήρξαν 30 θύματα και 58 τραυματίες.

Μετά την άφιξη της αστυνομίας του Nakhon Ratchasima και της ομάδας έκτακτης ανάγκης, ο κ. Natdanai Leklak, ένας 30χρονος φύλακας στο Centre Point Hotel, βρέθηκε πυροβολημένος έξι φορές από έναν Ταϊλανδό με αυτοσχέδιο κυνηγετικό όπλο. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί το θύμα σε τοπικό νοσοκομείο για άμεση ιατρική περίθαλψη.


Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Natdanai, ο οποίος παρά τα τραύματά του είχε τις αισθήσεις του και ήταν σε εγρήγορση, είπε στην αστυνομία ότι πριν από το περιστατικό ο ένοχος, ο οποίος προσδιορίστηκε δημόσια μόνο ως ο κύριος Supapornphong, σεφ στο Centre Point Hotel, απολύθηκε καθώς φέρεται να είχε κρυφά αλκοολικό ποτά στη δουλειά 3 φορές.

Ο Natdanai ήταν αυτός που ανέφερε το ποτό στον προϊστάμενό του, με αποτέλεσμα ο Supapornphong να χάσει τη δουλειά του. Ως αποτέλεσμα, η κατάσταση κλιμακώθηκε. Ο Natdanai και ο Supapornphong είχαν μια έντονη διαμάχη πριν ο Supapornphong φέρεται να επιστρέψει στο δωμάτιό του και να φέρει ένα πυροβόλο όπλο για να διαπράξει τα εγκλήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σουπαπορνφόνγκ παραδόθηκε στους αστυνομικούς λίγο μετά το περιστατικό και πιθανότατα θα αντιμετωπίσει αυστηρές νομικές ενέργειες για τα εγκλήματά του.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.