Το Happy Holi Festival of Colors 2024 επιστρέφει στις 23 Μαρτίου στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το Happy Holi Festival of Colors θα γιορταστεί στην Πατάγια της Ταϊλάνδης στον Beach Road κοντά στο Central Pattaya Klang για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 23 Μαρτίου! Χιλιάδες Ινδοί, ξένοι από διάφορα έθνη και Ταϊλανδοί αναμένεται να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Διοργανώνεται από την Ταϊλανδική Ινδική Επιχειρηματική Ένωση Πατάγια (TIPBA) και την Ένωση Ινδικής Κοινότητας Πατάγια (ICP), μαζί με την υποστήριξη από την Πόλη της Πατάγια και αρκετούς χορηγούς, το φεστιβάλ έχει στόχο να υποστηρίξει τις ινδικές παραδόσεις και να προωθήσει τον τουρισμό. Η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο κύριες ζώνες:

1. **Ινδουιστική Θρησκευτική Ζώνη**: Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει τελετουργίες και τελετές, τονίζοντας την πολιτιστική σημασία του Χόλι.
2. **Ζώνη Ψυχαγωγίας**: Εδώ, οι συμμετέχοντες θα εμπλακούν σε βιολογικά χρώματα απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική, χορό και δωρεάν ινδικά φαγητά και ποτά.

Παρόμοια με το φεστιβάλ Songkran, το Holi περιλαμβάνει χαρούμενη χρωματική ρίψη, δημιουργώντας μια ζωντανή και εορταστική ατμόσφαιρα.

Οι πολύχρωμες σκόνες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του Holi προέρχονται από φυσικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων λουλουδιών όπως ο κατιφέ, το παντζάρι και ο κουρκουμάς. Οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν τις ζωηρές αποχρώσεις, που συμβολίζουν την άφιξη της άνοιξης και τον θρίαμβο του καλού έναντι του κακού.

Θα υπάρχει επίσης ένα φεστιβάλ ινδικού φαγητού το ίδιο Σαββατοκύριακο, που θα διαρκέσει τρεις συνολικά ημέρες, από την 22η έως την 24η.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/