Πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος ζητά συγγνώμη για το περιστατικό με το δείπνο και το περιστατικό στο εστιατόριο Jay Fai Pratu Phee, Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Την 1η Μαρτίου 2024, οι αστυνομικοί του Samran Rat κάλεσαν έναν άνδρα που φέρεται να δείπνησε και έφυγε από το εστιατόριο Jay Fai Pratu Phee στο Phra Nakhon της Μπανγκόκ για ανάκριση σχετικά με το περιστατικό.

Ο ύποπτος άνδρας, το όνομα του οποίου απέκρυψε η αστυνομία, ήταν πρώην στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μετά από 30λεπτη αστυνομική ανάκριση, ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη πρόσωπο με πρόσωπο από τον Τζέι Φάι, τον ιδιοκτήτη του διάσημου εστιατορίου One-Michelin-Star. Επίσης της έκανε κομπλιμέντα για το νόστιμο Beef Pad Gra Prow.

Ο άνδρας φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι δεν υποδύθηκε έναν αστυνομικό όπως ανέβασε το εστιατόριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είχε απλώς μια διαταραχή μνήμης και ξέχασε να πληρώσει τους λογαριασμούς. Σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, φέρεται ότι δεν είχε δειπνήσει ποτέ πριν.

Η Τζέι Φάι αποκάλυψε δημόσια ότι δεν θα κατέθεσε νομική αναφορά εναντίον του άνδρα, καθώς είναι Ταϊλανδός και ήταν η πρώτη φορά που ένας Ταϊλανδός το έκανε αυτό.

Επιπλέον, το εστιατόριο θα εντείνει τα μέτρα για την είσπραξη λογαριασμών πελατών.

Ωστόσο, η αστυνομία βρισκόταν υπό έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας θα αντιμετώπιζε κατηγορίες για πλαστοπροσωπία αστυνομικού ή όχι.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.