Η Pattaya πραγματοποιεί ένα επιτυχημένο διεθνές φεστιβάλ μουσικής Gospel στο Central Mall

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το International Gospel Music Festival (IGMF) είναι μια γιορτή της μουσικής που φέρνει κοντά καλλιτέχνες από την Ταϊλάνδη και από όλο τον κόσμο που μοιράζονται την αγάπη για την ειρήνη και την αρμονία μέσω της μουσικής.

Το φεστιβάλ στοχεύει στην προώθηση της ενότητας και της διαφορετικότητας χρησιμοποιώντας τη μουσική ως μέσο σύνδεσης μεταξύ των εθνών.

Ημερομηνίες εκδήλωσης: 1 Μαρτίου έως 3 Μαρτίου 2024, από τη δύση του ηλίου έως περίπου τις 10 μ.μ.

Τόπος διεξαγωγής: Sunken Plaza, Central Pattaya, Ταϊλάνδη

Κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν παραστάσεις από ταλαντούχους καλλιτέχνες του γκόσπελ, τόσο τοπικούς όσο και διεθνείς. Το IGMF δημιουργεί μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα όπου άνθρωποι διαφορετικού υπόβαθρου συγκεντρώνονται για να εκτιμήσουν τη δύναμη της μουσικής στην προώθηση της κατανόησης και της καλής θέλησης.

Είτε είστε λάτρης της μουσικής είτε αναζητάτε απλώς μια ψυχαγωγική εμπειρία, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Gospel είναι μια εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσετε.

Η τελευταία βραδιά της εκδήλωσης είναι απόψε, η είσοδος είναι ελεύθερη!

Πίστωση φωτογραφίας Central Pattaya Mall.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/