Το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2024 ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο

Πατάγια, Ταϊλάνδη –

Ετοιμαστείτε για έναν μήνα μουσικού ενθουσιασμού! Το Μουσικό Φεστιβάλ Πατάγια 2024 πρόκειται να ξεκινήσει από το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, φέρνοντας χαρά και ρυθμό στις ακτές της Πατάγια.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

– Ημερομηνίες: Παρασκευές και Σάββατα όλο τον Μάρτιο 2024 (8-9, 15-16, 22-23, 29-30)

– Χώροι διεξαγωγής: Pattaya Beach, Jomtien Beach και Koh Larn. Το πρώτο Σαββατοκύριακο θα περιλαμβάνει τρεις σκηνές στην παραλία Pattaya.

– Προβεβλημένοι καλλιτέχνες: Πάνω από 53 καταξιωμένοι μουσικοί και τραγουδιστές από διάφορα είδη

– Σκοπός: Η διάδοση της ευτυχίας τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες

Το Μουσικό Φεστιβάλ Πατάγια λειτουργεί ως οικονομικός καταλύτης για την πόλη, ενισχύοντας τη φήμη της ως ζωτικού τουριστικού προορισμού. Από τον τουρισμό μέχρι τις τοπικές επιχειρήσεις, ο αντίκτυπος του φεστιβάλ αντηχεί πολύ πέρα ​​από το ίδιο το γεγονός.

Όπως λέει το νέο σύνθημα της Pattaya, "Η Pattaya καλωσορίζει όλους, κάθε μέρα".

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ από την προηγούμενη κάλυψή μας.

Λάβετε υπόψη ότι θα υπάρχουν διάφορα κλειστά δρόμου και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ειδικά στην Pattaya Beach Road το πρώτο Σαββατοκύριακο, η οποία εκτιμάται ότι θα έχει κλείσει από τις 4:00 μ.μ. έως τη 1:00 π.μ. για το βόρειο τμήμα της Pattaya Beach Road . Θα έχουμε ένα άρθρο για συγκεκριμένα κλεισίματα κάθε εβδομάδα.

Φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου το περασμένο Σαββατοκύριακο, η τιμή PRPattaya.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/