Ξεκινήστε τη δράση αυτό το Σάββατο με τον Muay Talay στο Rage Ringside Cafe!

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Αυτό το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, βουτήξτε σε ένα συναρπαστικό θέαμα δύναμης και δεξιοτήτων με το τουρνουά Muay Talay της Rage Fight Academy. Ο ενθουσιασμός ξεκινά στις 5:00 μ.μ., όπου οι αθλητές θα επιδείξουν την ανδρεία τους στην αρχαία τέχνη της ταϊλανδέζικης υδάτινης πυγμαχίας.

Με οικοδεσπότη το ζωντανό και ολοκαίνουργιο Rage Ringside Cafe, μαζί με χορηγούς όπως το The Pattaya News και το Rage Fight Academy, αυτή η εκδήλωση υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά ανταγωνιστικού πνεύματος και συντροφικότητας.

Περιτριγυρισμένοι από τη γαλήνια ατμόσφαιρα της πισίνας, οι θεατές μπορούν να περιμένουν ένα κύμα διασκέδασης καθώς οι μαχητές σπαταλούν στο νερό, συνδυάζοντας τη χάρη του Muay Thai με το απρόβλεπτο του υδάτινου περιβάλλοντος.

Μην χάσετε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό αθλητισμού και θεάματος. Ελάτε δίπλα στην πισίνα για μια εκδήλωση που σίγουρα θα κάνει θραύση! Η είσοδος είναι ελεύθερη με αγορά φαγητού ή ποτού της επιλογής σας από το Ringside Cafe.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

  • Ημερομηνία: Αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου
  • Χρόνος: 5: 00 PM
  • Τόπος: Rage Ringside Cafe, δίπλα στην πισίνα, Βρίσκεται έξω από το Thrappraya Soi 15 δίπλα στο Rage Fight Academy, απέναντι από το γιγάντιο άγαλμα του Δράκου.
  • Χαρακτηριστικά: Αγώνες Muay Talay σε στυλ τουρνουά, νόστιμο φαγητό και ποτά

Ελάτε για τους αγώνες, μείνετε για διασκέδαση και γίνετε μέρος μιας βραδιάς που γιορτάζει το πνεύμα του Muay Thai με τρόπο που δεν έχετε ξαναδεί. Τα λέμε εκεί!

Μάθετε περισσότερα για το Rage Ringside Cafe εδώ. Μερικά από τα υπέροχα πιάτα και ποτά είναι παρακάτω!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/