Ο οδηγός του Bolt πυροβολήθηκε νεκρός και άλλος ένας τραυματίστηκε σε πυροβολισμούς στην Πατάγια

Πατάγια

Ένα περιστατικό πυροβολισμών στην Πατάγια είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός οδηγού Bolt και τον τραυματισμό ενός άλλου στις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Nattiphong Jiampuak, ερευνητής στο αστυνομικό τμήμα Nongprue, έλαβε αναφορά για το περιστατικό στις 9:36 μ.μ. Η σκηνή του συμβάντος ταυτοποιήθηκε ως ένα σπίτι χωρίς αριθμό στο Soi Mab Yai Lia 24, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί βρήκαν το σκηνικό σε αταξία, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε κατάσταση αναστάτωσης. Το θύμα, ο κ. Chatchai Phaentong, ένας 30χρονος οδηγός για την εφαρμογή κοινής χρήσης βόλτας Bolt, ανακαλύφθηκε με τραύμα από πυροβολισμό στο πόδι. Παρά το γεγονός ότι έλαβε ΚΑΡΠΑ από την ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών, ο κ. Chatchai τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ένα άλλο άτομο, ο κ. Krisana Boonsong, ένας 39χρονος εκπαιδευτής Muay Thai, βρέθηκε να πάσχει από κάταγμα στο κρανίο μετά από χτύπημα του όπλου από τον ύποπτο. Έλαβε την πρώτη ιατρική φροντίδα πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ως αποδεικτικό στοιχείο συγκεντρώθηκε θήκη σφαίρας 9 χιλιοστών.

Οι αρχές εξέτασαν ένα γειτονικό σπίτι που βρίσκεται δίπλα στο σημείο του συμβάντος, όπου βρήκαν κηλίδες αίματος. Η αστυνομία πίστευε ότι ο κ. Chatchai είχε προσπαθήσει να διαφύγει σε αυτό το σπίτι πριν καταρρεύσει στην πίσω αυλή. Η περιοχή ασφαλίστηκε για να διατηρηθούν στοιχεία για περαιτέρω έρευνα.

Οι καταθέσεις μαρτύρων παρείχαν κάποια εικόνα για τα γεγονότα που οδήγησαν στον πυροβολισμό. Ο κ. Anusit Sinsomsri, κάτοικος του χωριού, δήλωσε ότι ο κ. Chatchai είχε αναφέρει ότι αντιμετώπισε προβλήματα σε ένα πάρτι μια εβδομάδα πριν, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο κ. Anusit αποκάλυψε ότι παρατήρησε μια ομάδα 4-5 νεαρών ατόμων σε μοτοσυκλέτες παρκαρισμένες έξω από το σπίτι του κ. Chatchai λίγο πριν το συμβάν. Αν και προσπάθησε να προειδοποιήσει τον κ. Chatchai, ήταν πολύ αργά. Η ομάδα μπήκε στο σπίτι και λίγο αργότερα ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ένας άλλος κάτοικος, ο κ. Anirut Reuangtrakul, ανέφερε ότι ήταν μάρτυρας ενός καυγά μεταξύ πολλών νεαρών ατόμων έξω από το σπίτι του πριν ακούσει δύο πυροβολισμούς. Στη συνέχεια παρατήρησε τον κ. Chatchai να φεύγει προς το πίσω μέρος του σπιτιού πριν καταρρεύσει.

Ο τόπος του εγκλήματος εξετάζεται και τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των πλάνα παρακολούθησης που καταγράφουν μέρη του συμβάντος και την οδό διαφυγής, εξετάζονται.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.