Οι αρχές του Banglamung συνέλαβαν ύποπτο που πουλούσε χυμό Kratom

Τσονμπούρι -

Ένας νεαρός Ταϊλανδός συνελήφθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής, 1 Μαρτίου, επειδή πούλησε παράνομο χυμό Kratom.

Η σύλληψη έγινε στην υποπεριοχή Naklua της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Μετά από πληροφορία, οι αρχές εντόπισαν ένα περίπτερο που πουλούσε ένα ποτό που υποπτεύεται ότι ήταν χυμός Kratom μπροστά από ένα σπίτι στο Moo 6.

Το περίπτερο, που ονομαζόταν «YanYub Nam Kratom», πουλούσε ξεκάθαρα χυμό Kratom, σύμφωνα με την αστυνομία. Προσέφερε επίσης μια προωθητική προσφορά ενός δωρεάν μπουκαλιού ανά αγορά δέκα. Τα στοιχεία επικοινωνίας εμφανίζονταν επίσης για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Για να διερευνήσει περαιτέρω, ένας μυστικός πράκτορας αγόρασε δύο μπουκάλια από το ποτό για 100 μπατ. Κατά την αγορά, το προσωπικό επιβολής του νόμου αποκάλυψε την ταυτότητά τους και συνέλαβε τον πωλητή, τον κ. Kannat Boonmee, έναν 20χρονο κάτοικο της επαρχίας Nakhon Sawan.

Σε έρευνα στο περίπτερο αποκαλύφθηκαν επιπλέον παγωμένα μπουκάλια του ύποπτου χυμού Kratom αποθηκευμένα σε πλαστικά δοχεία και συσκευασμένα σε κουτιά αφρού, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό που κατασχέθηκε σε 12 μπουκάλια. Όλα τα αντικείμενα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Κατά την αρχική ανάκριση, ο κ. Kannat παραδέχτηκε ότι πούλησε το ποτό. Αντιμετωπίζει κατηγορίες που σχετίζονται με την πώληση του χυμού Kratom χωρίς την κατάλληλη εξουσιοδότηση. Αυτή τη στιγμή ο ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.