Μαζικοί πυροβολισμοί σε συναυλία βορειοανατολικού στιλ στο Ubon Ratchathani με τέσσερις νεκρούς και πολλούς τραυματίες

Ubon Ratchathani-

Στις 12:30 π.μ., την 1η Μαρτίου 2024, οι αστυνομικοί του Khong Chiam έλαβαν μια αναφορά μαζικών πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τέσσερα θύματα και πολλούς τραυματισμούς, σε μια συναυλία βορειοανατολικού τύπου στο Khong Chiam, στο Ubon Ratchathani.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, άγνωστοι μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας σε ναό στο Khong Chiam, ο κ. Noppadon Thonglee, ένας 45χρονος Εθελοντικός Αμυντικός Σώμα (VDC) που φρουρούσε την εκδήλωση, διέλυσε μια ομάδα μελών του κοινού. που ενόχλησε τους τραγουδιστές στη σκηνή. Η ενέργεια του Noppadon εξόργισε την ομάδα των ακροατών, οδηγώντας σε έντονο λεκτικό και σωματικό καυγά μεταξύ των δύο μερών.

Έξαλλος μετά τον καυγά, Ο Noppadon επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει το πυροβόλο όπλο του, ένα CZ-75, και στη συνέχεια επέστρεψε στη συναυλία και πυροβόλησε την ομάδα των μελών του κοινού που του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα πολλά θύματα και τραυματισμούς.

Κατά την άφιξη της αστυνομίας, οι διοικητικοί υπάλληλοι του Khong Chiam και το VDC κατέστειλαν την κατάσταση μετά την καταστολή του χάους. Στο σημείο του περιστατικού, ο Νόπδων, ο ένοχος, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό και άλλοι τρεις σοβαροί τραυματισμοί από πυροβολισμούς μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Επιπλέον, ένα άτομο με σοβαρό τραυματισμό και τέσσερα άτομα με ελαφρά τραύματα νοσηλεύονταν σε τοπικά νοσοκομεία.

Τα ονόματα των τραυματιών και των νεκρών δεν δόθηκαν αμέσως στη δημοσιότητα και το περιστατικό ήταν ακόμη υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.