Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κατέσχεσε 10 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης σε μεγάλη κατάληξη ναρκωτικών, δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην επιχείρηση Ayutthaya

Εθνικός-

Στις 6:30 μ.μ., στις 29 Φεβρουαρίου 2024, η αστυνομία και οι αστυνομικοί της Ταϊλάνδης αναχαίτησαν δύο υπόπτους που συμμετείχαν σε επιχείρηση λαθρεμπορίου ναρκωτικών με 10 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης από τη βόρεια Ταϊλάνδη, Phichit, στην κεντρική Ταϊλάνδη, σε ένα βενζινάδικο PT στο Bang Pahan. Phra Nakhon Si Ayutthaya.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο ύποπτα οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός φορτηγού που μετέφερε παράνομες ουσίες και ενός φορτηγού παρακολούθησης που κατευθυνόταν από το Phayao προς την Ayutthaya. Ως αποτέλεσμα, οι ύποπτοι, που δημοσίως αναγνωρίστηκαν μόνο ως ο κ. Charat, 47, και ο κ. Teeranun, 45, συνελήφθησαν στο βενζινάδικο PT στην Αγιουτχάγια.

Η αστυνομία κατάφερε να κατασχέσει 50 σακίδια που περιείχαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης χρησιμοποιώντας γεωργικά προϊόντα ως μεταμφιέσεις. Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Bang Pahan για περαιτέρω νομική διαδικασία.

Στις 11:00 μ.μ., την ίδια μέρα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Anutin Charnvirakul πραγματοποίησε επιτόπια επιθεώρηση στο αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Bang Pahan και ανέκρινε ο ίδιος τους υπόπτους. Αυτή η επιτυχημένη επιχείρηση έγινε σε συνεργασία με αστυνομικούς και στρατιωτικούς της Ταϊλάνδης για τον εντοπισμό του λαθρεμπορίου ναρκωτικών από το Phayao στο Ayutthaya.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έδωσε σημασία σε ζητήματα παράνομων ουσιών με ενσωμάτωση από σχετικούς φορείς που θα μπορούσαν να αποτρέψουν, να εξαλείψουν και να αντιμετωπίσουν ζητήματα παράνομων ουσιών με αυστηρά μέτρα συνεχώς σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με τον Anutin.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.