Ο Βρετανός δρομέας ολοκλήρωσε τον αγώνα 2,100 χιλιομέτρων συγκέντρωσης χρημάτων σε όλη την Ταϊλάνδη, συγκεντρώνει πάνω από 140,000 μπατ για ορφανά και φτωχά σχολεία στην Ταϊλάνδη

Εθνικός-

Στις 29 Φεβρουαρίου 2024, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι ένας Βρετανός δρομέας, ο κ. Chris Russell, ολοκλήρωσε την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων «Run Thailand 2,100 KM» από το Mae Sai, Chiang Rai, στο Betong, Yala, για να βοηθήσει ορφανά και φτωχά σχολεία στην Ταϊλάνδη.

Ο Chris ολοκλήρωσε το υπερμαραθώνιο ταξίδι του από τα βορειότερα προς τα νοτιότερα σημεία της Ταϊλάνδης σε 50 ημέρες, ξεκινώντας στις 10 Ιανουαρίου 2024, και συγκέντρωσε περισσότερα από 140,000 μπατ. Ο Κρις ανέφερε ότι δώρισε όλα τα χρήματα από το τρέξιμό του σε ορφανά και φτωχά σχολεία σε όλη την Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Chris, είχε τεράστια εκτίμηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έλαβε υποστήριξη από ανθρώπους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του και έκανε μια στάση το βράδυ όπου φαινόταν κατάλληλος. Αφού έφτασε στον τελικό του προορισμό στο Betong, ο Chris αντιμετωπίστηκε με μεγάλη προσοχή από έναν ιδιοκτήτη θέρετρου καθώς του δόθηκε ένα δωμάτιο δωρεάν.

Επιπλέον, ο Chris δήλωσε ότι μετά από αυτό θα επέστρεφε στην Μπανγκόκ αφού ταξίδευε στη Μαλαισία για χαλάρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.