Βρέθηκε σώμα Ρωσίδας στην παραλία Bang Saray

Sattahip -

Το πτώμα μιας 35χρονης Ρωσίδας ανακαλύφθηκε στη θάλασσα στην παραλία Bang Saray, στην περιοχή Sattahip, στο Chonburi, το πρωί της Τετάρτης.

Οι αρχές έλαβαν αναφορά από έναν καθαριστή παραλιών που βρήκε το πτώμα γύρω στις 05:00 π.μ. της 28ης Φεβρουαρίου. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μαζί με τις ομάδες διάσωσης του Sawang Rojana Thammasathan Rescue Foundation.

Εκεί, βρήκαν το σώμα μιας ξένης γυναίκας να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό φορώντας μαύρα ρούχα προπόνησης και αθλητικά παπούτσια. Το δίπλωμα οδήγησης την αναγνώρισε ως την κα Masperovich Kirichenko, 35 ετών. Η αρχική εξέταση δεν αποκάλυψε σημάδια επιθετικού παιχνιδιού.

Στην παραλία, η αστυνομία βρήκε προσωπικά αντικείμενα που πιστεύεται ότι είναι της κυρίας Masperovich, όπως μια τσάντα, ένα τζιν μπουφάν, ένα μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ, 590 μπατ σε μετρητά, ένα κουτάκι μπύρας, δύο smartphone και ένα ρολό κάνναβης. Η αστυνομία τα κράτησε ως αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με την κα Ratchanee Rueangrong, τοπική καθαρίστρια ακτών, ανακάλυψε το ηλεκτρικό σκούτερ, το μπουφάν και την τσάντα ενώ καθάριζε την παραλία νωρίς το πρωί. Μη μπορώντας να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη, συνέχισε τη δουλειά της και στη συνέχεια βρήκε το πτώμα στο νερό. Επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές.

Ο κ. Preecha Pipatpon, επικεφαλής της μονάδας διάσωσης Bang Saray, δήλωσε ότι έβλεπε συχνά τη νεκρή γυναίκα να οδηγεί το ηλεκτρικό σκούτερ στην περιοχή της αγοράς Bang Saray.

Η σορός έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Αστυνομίας της Μπανγκόκ για ιατροδικαστική νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Οι αρχές αναμένουν αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα της νεκροψίας και βρίσκονται σε διαδικασία επικοινωνίας μέσω της πρεσβείας με τους συγγενείς και τους φίλους της κυρίας Μασπέροβιτς, με αποτέλεσμα να δημοσιοποιηθεί το όνομά της.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.