Ελβετός ποδηλάτης σκοτώθηκε στο Na Jomtien, ο οδηγός παραδόθηκε

Τσονμπούρι -

Ένας 73χρονος Ελβετός ποδηλάτης έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό περιστατικό χτύπημα και τρέξιμο στο Na Jomtien, στην περιοχή Sri Racha, στην επαρχία Chonburi, στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Ο οδηγός αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία.

Ο Ernst Frei, το θύμα, χτυπήθηκε θανάσιμα από ένα σεντάν που έτρεχε με ταχύτητα στην οδό Sukhumvit κοντά στο βενζινάδικο Caltex και υπέκυψε στα τραύματά του στο σημείο του ατυχήματος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μετά τη σύγκρουση το εμπλεκόμενο όχημα διέφυγε αμέσως από το σημείο.

Η αστυνομία Na Jomtien βρήκε στο σημείο του ατυχήματος το κατεστραμμένο ποδήλατο του Frei. Παρά την άμεση ανταπόκριση των παραϊατρικών, τα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του Φράι αποδείχθηκαν μοιραία.

Το επόμενο πρωί του ατυχήματος, στις 26 Φεβρουαρίου, η 49χρονη κα Saranya Klansook παραδόθηκε οικειοθελώς στην αστυνομία Na Jomtien. Η γυναίκα από την Ταϊλάνδη έφτασε με το κόκκινο σεντάν της Mazda, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, εμφάνιζε ένα κατεστραμμένο παρμπρίζ σύμφωνα με το ατύχημα. Παραδέχτηκε τη συμμετοχή της στο τραγικό συμβάν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ανέφερε η αστυνομία του Na Jomtien.

Σύμφωνα με την κ. Saranya, συγκρούστηκε άθελά της με τον κ. Frei ενώ επέστρεφε σπίτι από την Pattaya. Αρχικά τράπηκε σε φυγή επειδή έπαθε σοκ, αλλά αργότερα αποφάσισε να παραδοθεί.

Οι αρχές ερευνούν τα στοιχεία του περιστατικού, με τον αστυνομικό ανακριτή Πολ. Ο Major.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.