Πολλαπλοί τραυματισμοί σε σύγκρουση οχήματος στην οδό Pattaya

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Πατάγια -

Στις 27 Φεβρουαρίου 2024, γύρω στις 00:05, διασώστες από το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan απάντησαν σε τροχαία σύγκρουση στην είσοδο του Soi Naklua 14 στην οδό Pattaya-Naklua, Chonburi.

Κατά την άφιξη, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ανακάλυψαν τρία οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός φορτηγού, μιας μοτοσικλέτας και μιας μοτοσικλέτας, που ενεπλάκησαν σε μια σύγκρουση που είχε χυθεί πολλά αντικείμενα στο οδόστρωμα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα. Ο κ. Θανάπατ, 24χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Δύο άλλα άτομα, η κυρία Sukanya (51) και η κα Suwannee (37), υπέστησαν επίσης ελαφρά τραύματα από το ατύχημα, συμπεριλαμβανομένων εγκαυμάτων και εκδορών.

Σύμφωνα με τον κ. Somchai, μάρτυρα του συμβάντος, ένα λευκό φορτηγό Toyota που οδηγούσε ο κ. Phyo Phyo, ένας 30χρονος υπήκοος Μιανμάρ, μπήκε με όπισθεν στη μοτοσικλέτα του κ. Thanapat. Αυτή η αρχική πρόσκρουση έκανε το νταλίκα να χάσει τον έλεγχο και να συγκρουστεί με το παρκαρισμένο μηχανάκι που πουλούσε τηγανητά κεφτεδάκια, με αποτέλεσμα να χυθεί καυτό λάδι στην κυρία Σουκάνια.

Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ έφτασε στο σημείο για να διενεργήσει προανάκριση. Ο κ. Phyo στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung για περαιτέρω νομικές διαδικασίες. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Banglamung για ιατρική βοήθεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.