Το Τσιάνγκ Μάι στέφθηκε Μις Ταϊλάνδη 2024

ΦΩΤΟ: missthailand.tpn

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Panida Khueanjinda με καταγωγή από το Τσιάνγκ Μάι στέφθηκε Μις Ταϊλάνδη 2024, βγαίνοντας νικήτρια ανάμεσα σε 34 διαγωνιζόμενες στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο MCC Hall, The Mall Ngamwongwan.

Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών στο Τσιάνγκ Μάι και πρώην Miss Grand Nakhon Phanom 2022, η Panida κατέχει τώρα τον 55ο τίτλο της Μις Ταϊλάνδη. Μαζί με το στέμμα "Sai Yai Phuk Phan" από την GODDIAMONDS, η Panida έλαβε το επίσημο ραβδί, λουλούδια, χρηματικό έπαθλο 800,000 μπατ, δωρεάν διαμονή ενός έτους σε συγκυριαρχία Asset Wise και επιπλέον δώρα χορηγού.

ΦΩΤΟ: missthailand.tpn

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού την Κυριακή (25 Φεβρουαρίου), η Πανίδα μοιράστηκε το όραμά της για την προώθηση της αυτοεκτίμησης, τονίζοντας τη σημασία της για άτομα που αισθάνονται ότι τους παραβλέπουν ή τους ηττώνουν. Η απάντησή της στο τμήμα ερωτήσεων και απαντήσεων τόνισε την αξία του να αγκαλιάζεις την ευτυχία για να πετύχεις την αυθεντικότητα.

Η πρώτη και η δεύτερη επιλαχούσα ήταν η Pornsirikul Puata από την Prachuap Khiri Khan και η Atitiya Benjapak από τη Nakhon Ratchasima, αντίστοιχα.

ΦΩΤΟ: missthailand.tpn
Ως Μις Ταϊλάνδη 2024, η Panida πρόκειται να συμμετάσχει σε πολυάριθμες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, ενσωματώνοντας τις αρετές των σύγχρονων γυναικών της Ταϊλάνδης. Έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι κοινωνικός συνήγορος, εστιάζοντας στην ενίσχυση της βασικής εκπαίδευσης και ενεργώντας ως πολιτιστική πρέσβειρα για την τόνωση του τουρισμού.

Ο επόμενος διαγωνισμός Μις Ταϊλάνδη θα φιλοξενηθεί στο Chon Buri το 2025.

ΦΩΤΟ: missthailand.tpn

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.