Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κατέσχεσε 6 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης αξίας 180 εκατομμυρίων μπατ στο Μπουνγκ Καν

Bueng Kan-

Στις 5:00 μ.μ., στις 26 Φεβρουαρίου 2024, ο κ. Sutin Klungsang, ο Υπουργός Άμυνας, και οι σχετικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου σχετικά με μια μαζική κατάσχεση 6 εκατομμυρίων χαπιών αμφεταμίνης αξίας άνω των 180 εκατομμυρίων μπατ στο Bung Khla, Bueng Kan .

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, στις 7:00 μ.μ., στις 25 Φεβρουαρίου, οι δασοφύλακες του Surasakmontri και οι αστυνομικοί της Bung Khla έλαβαν αναφορά για λαθρεμπόριο ναρκωτικών από το Lao PDR στο Bung Khla, Bueng Kan, από ανώνυμη πηγή.

Στη συνέχεια, η αστυνομία έθεσε τον στόχο υπό επιτήρηση πριν εντοπίσει ένα λευκό φορτηγό από το Λάο PDR. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος του ύποπτου οχήματος, ωστόσο, οι ύποπτοι έκαναν ζουμάρισμα και αντάλλαξαν πυρά με την αστυνομία.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, οι ύποπτοι άφησαν πίσω τους το όχημα και τράπηκαν σε φυγή καθώς υποτίθεται ότι γνώριζαν καλά την περιοχή. Η αστυνομία κατάφερε να κατασχέσει 15 σακίδια που περιείχαν 6 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης και συγκέντρωσε στοιχεία μέσα στο όχημα και βρέθηκε μια ταυτότητα. Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει έναν εκ των υπόπτων ως τον κ. Κριτσάδα, 38 ετών και ζήτησε ένταλμα σύλληψης από το ποινικό δικαστήριο.

Ο Σούτιν αποκάλυψε δημόσια ότι η πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης στόχευε στην προληπτική εξάλειψη των παράνομων ουσιών σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Όλοι οι κρατικοί τομείς έλαβαν εντολή να ενσωματωθούν για να αποτρέψουν και να καταστείλουν το λαθρεμπόριο ναρκωτικών στα σύνορα της Ταϊλάνδης, οδηγώντας σε μαζικές κατασχέσεις παράνομων ουσιών.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.