Ο Ιάπωνας υπήκοος βρέθηκε νεκρός μετά την πτώση από τη συγκυριαρχία της Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Ένας γυμνός Ιάπωνας ανακαλύφθηκε νεκρός τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, μετά από πτώση από κτήριο συγκυριαρχίας στη Σρι Ράτσα, στο Τσονμπούρι.

Οι αρχές απάντησαν σε αναφορά για πτώση του ατόμου από κτήριο συγκυριαρχίας νωρίς σήμερα το πρωί. Το περιστατικό συνέβη σε μια εξέχουσα πολυκατοικία, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε εν αναμονή μιας συνεχιζόμενης έρευνας στην περιοχή Σρι Ράτσα.

Οι αρχές έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν τη σορό ενός νεκρού στον 6ο όροφο δίπλα στην πισίνα. Το θύμα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Σρι Ράτσα ως ο κ. Yuya Fujiwara, ένας 41χρονος Ιάπωνας υπήκοος. Η αστυνομία αποκάλυψε την ταυτότητα του θύματος αφού φέρεται να επικοινώνησε με την οικογένειά του και την πρεσβεία του.

Το θύμα βρέθηκε ξαπλωμένο μπρούμυτα στο έδαφος, με σπασμένο δεξί χέρι και σοβαρά τραυματισμένο πόδι. Το προσωπικό διάσωσης κάλυψε το πτώμα πριν το μεταφέρει σε κοντινό νοσοκομείο.

Μια αρχική έρευνα αποκάλυψε ότι ο κ. Fujiwara διέμενε σε μια ενοικιαζόμενη μονάδα στον 26ο όροφο του κτιρίου της συγκυριαρχίας. Δεν βρέθηκαν σημάδια αναγκαστικής εισόδου, αναταραχής ή σημειώσεις αυτοκτονίας μέσα στο δωμάτιο.

Το περιστατικό βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν από το αστυνομικό τμήμα της Σρι Ράτσα.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.