Πούλμαν που μετέφερε 37 Μαλαισιανούς τουρίστες συντρίβεται στο Kanchanaburi: Πολλοί τραυματίες

Kanchanaburi-

Στις 1:30 μ.μ., στις 22 Φεβρουαρίου 2024, οι αστυνομικοί του Bo Ploi έλαβαν αναφορά ατυχήματος ενός πούλμαν που μετέφερε 37 Μαλαισιανούς τουρίστες στην οδό Bo Ploi-Lat Ya, Bo Ploi, Kanchanaburi, προκαλώντας πολλούς τραυματισμούς.

Η αστυνομία του Bo Ploi και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και διάσωσης του Kanchanaburi στάλθηκαν στον τόπο του ατυχήματος και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες με σοβαρούς και ελαφρούς τραυματισμούς. Περισσότερα από 20 ασθενοφόρα χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο Bo Ploi, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

Αρχικά, αναφέρθηκε ότι τραυματίστηκαν 39 άτομα, μεταξύ των οποίων 37 Μαλαισιανοί τουρίστες, ένας Ταϊλανδός ξεναγός και ένας οδηγός. Η τουριστική αστυνομία κλήθηκε να βοηθήσει στην επικοινωνία καθώς ο ξεναγός δεν μπόρεσε να εκτελέσει το καθήκον.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το πούλμαν ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και τα πίσω λάστιχα έσκασαν, με αποτέλεσμα το πούλμαν να χάσει τον έλεγχο και να γλιστρήσει πάνω από 30 μέτρα.

Ο κ. Sarayut, ο 44χρονος οδηγός, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι στο σημείο του περιστατικού, επιχείρησε να περάσει ένα φορτηγό. Ωστόσο, το τιμόνι δυσλειτουργούσε, με αποτέλεσμα το πούλμαν να χάσει τον έλεγχο και να βυθιστεί στην άκρη του δρόμου, είπε ο Σαράουτ.

Αρχικά, οι αστυνομικοί του Bo Ploi θα συνέχιζαν να φροντίζουν και να διευκολύνουν τους Μαλαισιανούς τουρίστες μαζί με την ιατρική ομάδα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.