Ταϊβανέζος έπεσε μέχρι θανάτου στο σταθμό Khu Khot BTS στο Pathum Thani, η αστυνομία ερευνά

Pathum Thani-

Στις 11:00 π.μ., στις 23 Φεβρουαρίου 2024, η αστυνομία του Khu Khot έλαβε μια αναφορά για έναν Ταϊβανέζο που έπεσε από την πλατφόρμα του σταθμού Khu Khot BTS μέχρι θανάτου στο Lam Luk Ka, Pathum Thani.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και διάσωσης του Μπουμιμπόλ στάλθηκαν στον τόπο του συμβάντος και βρήκαν έναν άνδρα, ο οποίος δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Σενγκ, 46χρονος υπήκοος Ταϊβάν. Στην πλατφόρμα του τρίτου ορόφου στο σταθμό Khu Khot BTS, υπήρχαν μαύρα παπούτσια, μια μαύρη τσάντα και μια πλαστική σακούλα με ρούχα που άφησαν πίσω, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Ο κ. Poonsak Konthab, ένας 65χρονος οδηγός ταξί, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είδε τον Ταϊβανέζο να πέφτει από την πλατφόρμα του τρίτου ορόφου μέχρι να πεθάνει ενώ περίμενε τους επιβάτες στο σταθμό Khu Khot BTS.

Αφού είδε τον τραγικό θάνατο, ο Poonsak έσπευσε να ζητήσει από άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν τον Ταϊβανέζο πριν καταγγείλει την αστυνομία.

Η αστυνομία του Khu Khot συγκέντρωσε στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος και οι αστυνομικοί διάσωσης μετέφεραν τη σορό στο νοσοκομείο Bhumibol για νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Η αστυνομία θα επικοινωνήσει περαιτέρω με την οικογένεια του Sheng και θα κάνει ερωτήσεις σχετικά με το περιστατικό.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.