Ηλικιωμένη γυναίκα στο Chonburi προσφέρει ανταμοιβή 100,000 μπατ για την εξαφανισμένη γάτα

ΦΩΤΟ: ข่าวภัยด่วนพัทยา

Τσονμπούρι -

Μια 75χρονη γυναίκα, η γιαγιά Pui, από την περιοχή Phanat Nikhom, στο Chonburi, αναζητά απεγνωσμένα την αγαπημένη της γάτα, Nong Mee Meaw, η οποία χάθηκε πριν από περισσότερους από έξι μήνες. Σε μια εγκάρδια προσπάθεια να φέρει τον γούνινο φίλο της στο σπίτι, αύξησε την ανταμοιβή για την επιστροφή του στα εκπληκτικά 100,000 μπατ (περίπου 2,800 δολάρια ΗΠΑ).

Η Nong Mee Meaw, μια 12χρονη αρσενική γάτα, περιγράφεται ως μοναδική λόγω του ότι έχει έναν μόνο κυνόδοντα και έχει λευκά πόδια. Η γιαγιά Pui προσέφερε αρχικά μια ανταμοιβή 10,000 μπατ, αλλά δεν έλαβε δυνητικούς πελάτες. Μετά από διαβούλευση με αναγνώστες καρτών ταρώ, οι οποίοι τη διαβεβαίωσαν ότι η γάτα ήταν ζωντανή αλλά τη φρόντιζε κάποιος άλλος, αύξησε την ανταμοιβή στα 100,000 μπατ με την ελπίδα να επισπεύσει την επιστροφή του.

Οι τοπικοί δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την περιοχή όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο Nong Mee Meaw και μίλησαν με κατοίκους της περιοχής. Επιβεβαίωσαν τη βαθιά στοργή της γιαγιάς Pui για τη γάτα και την γνήσια προσφορά της για μια σημαντική ανταμοιβή.

Όποιος εντοπίσει την εξαφανισμένη γάτα μπορεί να επικοινωνήσει με τη γιαγιά Pui χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχεται στη φωτογραφία.

ΦΩΤΟ: ข่าวภัยด่วนพัทยา
ΦΩΤΟ: ข่าวภัยด่วนพัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.