Το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο φεστιβάλ χαρταετού της Ταϊλάνδης πετάει στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

Πατάγια -

Το Pattaya International Kite on the Beach 2024, που διαφημίζεται ως το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο διεθνές φεστιβάλ χαρταετού της Ταϊλάνδης που εκτείνεται σε πάνω από 1 χιλιόμετρο, ξεκίνησε σήμερα στην παραλία Pattaya με μια εκθαμβωτική εμφάνιση ζωντανών χαρταετών και μοναδικών σχεδίων.

Με συμμετέχοντες από διάφορες χώρες, αξιοσημείωτοι χαρταετοί περιλαμβάνουν τον Tabrix, έναν χαρταετό σε σχήμα μπλε δράκου από τη Γερμανία, τον Wyverex, έναν χαρταετό με θέμα τον πράσινο δράκο και τον Sea Dragon, όλοι παρουσιάζουν προηγμένη δεξιοτεχνία και θεωρούνται από τους πιο πολύτιμους χαρταετούς δράκων στον κόσμο.

Αποκορύφωμα του φετινού φεστιβάλ είναι οι μοναδικοί χαρταετοί με θέμα την παραλία, κατασκευασμένοι από έμπειρους Αυστραλούς σχεδιαστές, σηματοδοτώντας την πρώτη τους εμφάνιση στην Ταϊλάνδη. Επιπλέον, η διοργάνωση μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συμμετοχή της διάσημης French Kite Whale Team, προσθέτοντας διεθνή γεύση στο φεστιβάλ.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν και να αγοράσουν μια ποικιλία χαρταετών από 50 ειδικά καταστήματα.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα από τις 22 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2024, κατά μήκος της παραλίας Pattaya, κοντά στο Central Pattaya Shopping Mall. Αυτό το φεστιβάλ συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη της Ταϊλάνδης, το οποίο διαχειρίζονται διάφοροι οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένης της διοίκησης της πόλης Pattaya και της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.