Η αστυνομία του Samut Prakan καταστρέφει τον αγώνα μοτοσικλέτας για εφήβους, 22 άτομα κατηγορούνται

Samut Prakan-

Στις 22 Φεβρουαρίου 2024, οι αστυνομικοί του Phra Samut Chedi αποκάλυψαν δημόσια μια περίπτωση εφήβων που έκλεισαν έναν δρόμο στο Phra Samut Chedi, Samut Prakan, για να πραγματοποιήσουν αγώνα μοτοσικλετών. Ως αποτέλεσμα, η ανακριτική αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε 22 άτομα.

Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα για πρόστιμο 10,000 μπατ για κάθε άτομο με φυλάκιση 3 μηνών με αναστολή. Η αστυνομία συνέλαβε νεαρούς και ανηλίκους συνολικά 10 ατόμων προτού τους στείλει στο Δικαστήριο Ανηλίκων και Οικογένειας του Samut Prakan για περαιτέρω νομική επεξεργασία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι, κηδεμόνες των ανηλίκων, ομολόγησαν τη συμμετοχή τους σε αδικήματα και το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα μείωσης του προστίμου στο μισό στα 5,000 μπατ ανά άτομο.

Ωστόσο, καθώς ήταν ανήλικοι και είχαν ποινή όχι μεγαλύτερη από 5 χρόνια, χρειάστηκε να μπουν σε διαδικασία αποκατάστασης μαζί με τους κηδεμόνες τους. Ήταν για να τους επιτρέψουν να κάνουν καλές πράξεις στην κοινωνία και να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη, παρατήρησε η αστυνομία.

Αν οι ανήλικοι και οι κηδεμόνες δεν ακολουθούσαν τη διαδικασία αποκατάστασης, θα λογοδοτούσαν για τα εγκλήματά τους, ανέφερε η αστυνομία.

Αυτή η υπόθεση θα ήταν ένα καλό παράδειγμα για τους γονείς να δώσουν προσοχή στα παιδιά τους να μην κάνουν παράνομες δραστηριότητες και να προκαλούν ενόχληση στους ντόπιους τη νύχτα, είπε η αστυνομία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.