Η αστυνομία συνέλαβε ύποπτο για απόπειρα βιασμού και ληστείας Κινέζου τουρίστα στην Πατάγια

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε έναν 41χρονο Ταϊλανδό, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κύριος Τιπ, σε σχέση με την απόπειρα βιασμού και ληστείας ενός 29χρονου Κινέζου τουρίστα στις 20 Φεβρουαρίου 2024.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο κ. Τιπ προσφέρθηκε να οδηγήσει την Κινέζα (το όνομα δεν αναφέρεται) στην Πατάγια, όταν εκείνος παρεκκλίνει από τη διαδρομή και την οδήγησε σε μια απομονωμένη δασώδη περιοχή κοντά στον αυτοκινητόδρομο Chonburi. Εκεί, ο κ. Τιπ φέρεται να προσπάθησε να επιτεθεί ανεπιτυχώς και να βιάσει το θύμα πριν δέσει τα χέρια και τα πόδια του, κλέψει τα υπάρχοντά της και βάλει φωτιά στη γύρω περιοχή, ελπίζοντας να καταστρέψει τα στοιχεία.

Το θύμα φέρεται να έχασε 15,000 μπατ και 1,500 γιουάν (περίπου 7,589 μπατ) σε μετρητά κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Μετά την επίθεση, η αστυνομία της Πατάγια ξεκίνησε έρευνα χρησιμοποιώντας πλάνα παρακολούθησης από την περιοχή. Αυτό τους οδήγησε να αναγνωρίσουν και να συλλάβουν τον κ. Τιπ στην κατοικία του στην επαρχία Ραγιονγκ στις 20 Φεβρουαρίου. Κατά την αρχική ανάκριση, ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού, ληστείας και εμπρησμού.

Οι αρχές κατέσχεσαν τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα, μια Φινλανδή Yamaha, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη κοντά σε ένα βενζινάδικο στην οδό Sukhumvit Bangna-Trad. Επιπλέον, η ανάλυση δακτυλικών αποτυπωμάτων και ο έλεγχος DNA βρίσκονται σε εξέλιξη για να ενισχυθεί η υπόθεση εναντίον του κ. Τιπ.

Η αστυνομία της Πατάγια διερευνά επίσης εάν ο κ. Τιπ ενεπλάκη σε παρόμοιο περιστατικό με στόχο τον α γυναικείο κουτί στον αυτοκινητόδρομο 331 τον περασμένο Ιούνιο.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.