Η κλοπή μοτοσικλέτας Chonburi καταγράφηκε στην κάμερα

Τσονμπούρι -

Ένας 28χρονος Ταϊλανδός στο Chonburi κάνει έκκληση για την επιστροφή της κλεμμένης μηχανής του, την οποία είχε αγοράσει μόλις πριν από ένα μήνα.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2024, το θύμα, ο κ. Anoph Tepran, μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τον κλέφτη που έκλεψε τη μοτοσικλέτα του Honda Wave 125i από ένα κτίριο που βρίσκεται στο Naklua, Banglamung, Chonburi.

Σύμφωνα με πλάνα CCTV, το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου. Ένα ψηλό άτομο που φορούσε κράνος, μαύρα ρούχα και μακρύ παντελόνι πλησίασε το μηχανάκι του κ. Ανοφ, έσπασε το χερούλι και μετά το έσπρωξε μακριά. Στη συνέχεια ο κλέφτης συνάντησε συνεργό του και διέφυγε με αυτοκίνητο. Η όλη κλοπή κράτησε λιγότερο από δύο λεπτά.

Ο κ. Ανόφ εξέφρασε την αγωνία του στους δημοσιογράφους, δηλώνοντας ότι η μοτοσυκλέτα ήταν απαραίτητη για τις καθημερινές μετακινήσεις της συζύγου του και ήταν ακόμη υπό πληρωμή δανείου. Είχε επίσης αγοράσει το ποδήλατο πριν από ένα μήνα και πρόσφατα άλλαξε το πιάτο από κόκκινο σε λευκό.

Ο κ. Anoph υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung και οι αρχές εξετάζουν το βίντεο CCTV για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους υπόπτους. Το θύμα προέτρεψε τον ένοχο να επιστρέψει τη μοτοσυκλέτα.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.