Ο Satun Marine Police Foil αποπειράθηκε παράνομο ψάρεμα: Αναχαίτισε 297 κιλά Cockles σε συνοριακή περίπολο

Satun-

Στις 4:30 π.μ., στις 17 Φεβρουαρίου 2024, το Satun Maritime Enforcement Command Center (MECC) ξεκίνησε θαλάσσια επιθεώρηση χρησιμοποιώντας ταχύπλοο περιπολικό κατά μήκος των συνόρων Ταϊλάνδης-Μαλαισίας για να αποτρέψει την παράνομη αλιεία και το λαθρεμπόριο.

Σύμφωνα με το Satun MECC, στις 7:10 π.μ., μια άγνωστη βάρκα εντοπίστηκε στο Koh Kurab, ένα μικροσκοπικό νησί κοντά στα σύνορα Ταϊλάνδης-Μαλαισίας, και δύο άτομα από το έδαφος της Μαλαισίας.

Στη συνέχεια, το MECC ζήτησε επιθεώρηση του άγνωστου σκάφους καθώς έδρασαν ύποπτα.

Ωστόσο, οι ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή και επιχείρησαν να πετάξουν στη θάλασσα λευκούς σάκους που περιείχαν ύποπτα αντικείμενα. Καθώς προχώρησαν πιο πέρα, μπήκαν σε λασπωμένο έδαφος. Το MECC μπόρεσε να αναχαιτίσει το άγνωστο σκάφος και κατέσχεσε 11 λευκούς σάκους που περιείχαν κούρσες, συνολικού βάρους 297 κιλών.

Κατά συνέπεια, δύο ύποπτοι, των οποίων τα ονόματα και η εθνικότητα αποκρύφθηκαν από το MECC, οι οποίοι συνοδεύτηκαν με την επίμαχη περιουσία στο αστυνομικό τμήμα Mueang Satun για περαιτέρω νομική επεξεργασία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.