Η Αρχή ταχείας κυκλοφορίας της Ταϊλάνδης φιλοξενεί την καμπάνια Luck Lock Love στην Παράλληλη Γέφυρα Rama 9 Bridge

Μπανγκόκ -

Η Αρχή ταχείας κυκλοφορίας της Ταϊλάνδης διοργάνωσε μια εκστρατεία «Luck Lock Love» στην παράλληλη γέφυρα με τη γέφυρα Rama 9, η οποία συνέδεε τη μητρόπολη από την οδό ταχείας κυκλοφορίας Route Rama 3 – Dao Khanong – Outer Ring Road στο δυτικό τμήμα της Μπανγκόκ, η οποία βρισκόταν κάτω από κατασκευής πριν από το πραγματικό του άνοιγμα τον Μάιο του 2024.

Η Η εκδήλωση Luck Lock Love προσκάλεσε όλους τους ανθρώπους να γίνουν μέρος της ιστορίας της Ταϊλάνδης για πρώτη φορά, επιτρέποντας στο ευρύ κοινό να περπατήσει στη γέφυρα για αξέχαστες στιγμές και την ομορφιά της Μπανγκόκ, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα, πάνω από τον ποταμό Chao Phraya. από 14 έως 18 Φεβρουαρίου και από 23 έως 25 Φεβρουαρίου 2024.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου, με 111 ζευγάρια να εγγραφούν για γάμο, με γραφική θέα 360 μοιρών στην παράλληλη γέφυρα στη γέφυρα Rama 9, ένα νέο ορόσημο της Ταϊλάνδης.

Επιπλέον, υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες όπως ζωντανή μουσική, παραστάσεις στο δρόμο και πάγκοι με φαγητό.

Η παράλληλη γέφυρα στη γέφυρα Rama 9 ξεκίνησε από την περιοχή κοντά στη γέφυρα Rama 9 στην πλευρά Thonburi στο Rat Burana, διασχίζοντας τον ποταμό Chao Phraya για να συνδεθεί με τον ανυψωμένο δρόμο 6 λωρίδων και συγκλίνει με τον κόμβο Bang Khlo στο Yan Nawa , που συνδέεται απευθείας με την ταχεία οδό Sirat και την ταχεία οδό Chalerm Maha Nakhon, συνολικού μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων.
Υπολογίστηκε ότι θα φιλοξενούσε έως και 150,000 οχήματα την ημέρα και έως και 8 λωρίδες κυκλοφορίας.

Η παράλληλη γέφυρα στη γέφυρα Rama 9 κατασκευάστηκε με προηγμένη τεχνολογία μηχανικής και κατασκευαστική καινοτομία, καθιστώντας την ισχυρή και ικανή να αντέχει σε ταχύτητες ανέμου έως και 270 χιλιόμετρα την ώρα, που ισοδυναμεί με τη δύναμη ενός ανεμοστρόβιλου.

Η παράλληλη γέφυρα με τη γέφυρα Rama 9 ήταν εξαιρετικά ανθεκτική και αρκετά ισχυρή για να αντέχει σε σεισμούς ή καταιγίδες, ωστόσο διατήρησε θαυμάσια την ταϊλανδική της ταυτότητα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.