Γιαπωνέζα συνελήφθη επειδή έκλεψε φορτηγό μεταφοράς εθελοντών διάσωσης στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Στις 8:00 π.μ., στις 18 Φεβρουαρίου 2024, οι αστυνομικοί του Lumpini έλαβαν αναφορά κλοπής ενός φορτηγού εθελοντής διάσωσης που έκλεψε ένας Ιάπωνας υπήκοος μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Lumpini, Pathumwan, Μπανγκόκ.

Ο εθελοντής διασώστης ιδιοκτήτης φορτηγού Pisut Chukliang, 50 ετών, ανέφερε στην αστυνομία ότι το όχημά του έκλεψαν ενώ εκτελούσε το καθήκον του, βοηθώντας έναν αλλοδαπό που τραυματίστηκε μπροστά στο αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με δήλωση του Πισούτ, στις 7:00 π.μ., η ομάδα διάσωσης του έλαβε αναφορά από το Ραδιοφωνικό Κέντρο Phra Nakhon, ότι ο αλλοδαπός είχε σύγκρουση με άλλο άτομο μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Lumpini. Στο σημείο έσπευσε ομάδα διάσωσης για να βοηθήσει τους τραυματίες.

Ωστόσο, το φορτηγό είχε ενεργοποιήσει τη μηχανή και τη σειρήνα του και ξαφνικά, ένα άγνωστο άτομο έκλεψε γρήγορα το όχημα και έκανε ζουμ. Στη συνέχεια, η ομάδα διάσωσης συντονίστηκε με την αστυνομία για να εντοπίσει τον ύποπτο, είπε ο Πισούτ.

Ως αποτέλεσμα, ο ύποπτος αναχαιτίστηκε και τέθηκε υπό κράτηση λίγο αργότερα. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο ύποπτος, που δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Kazumi, μια 49χρονη Γιαπωνέζα, συνελήφθη στο Wongwian Yai, στην οδό Prajadhipok, στην Μπανγκόκ.

Αρχικά, αστυνομικοί του Λουμπίνι συνέλαβαν την ύποπτη και συντονίστηκαν με την ιαπωνική πρεσβεία και αξιωματούχους μετανάστευσης για να επιθεωρήσουν τα έγγραφά της πριν κινηθούν νομικά εναντίον της. Δεν αναφέρθηκε κανένα κίνητρο πίσω από την παράνομη δράση της, σημείωσε η TPN.

Διαβάστε μια παρόμοια ιστορία σχετικά με την αστυνομία της Πατάγια που συλλαμβάνει έναν καταζητούμενο Ιάπωνα τουρίστα για κλοπή αυτοκινήτου αστυνομικού στις 12 Σεπτεμβρίου 2023.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.