Η Anna Rohm ανακηρύχθηκε νέα GM του Renaissance Pattaya Resort & Spa

Πατάγια/Ταϊλάνδη, Φεβρουάριος 2024:

Το Renaissance Pattaya Resort & Spa είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό της Anna Rohm ως νέας Γενικής Διευθύντριας, με ισχύ από τις 12 Φεβρουαρίου 2024. Με μια έμπειρη διεθνή καριέρα στη διαχείριση ξενοδοχείων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία, η Anna φέρνει πλούσια εμπειρία και ηγεσία στο νέο της ρόλο.

Με την ιδιότητά της ως Γενικής Διευθύντριας, η Anna θα ηγηθεί της ομάδας στην παροχή επιχειρησιακής αριστείας και καινοτόμων εμπειριών επισκεπτών στο premium καταφύγιό μας 5 αστέρων που βρίσκεται στον ειδυλλιακό ταξιδιωτικό προορισμό της Pattaya, στην παραλία Na Jomtien. Οι αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν την επίβλεψη των καθημερινών λειτουργιών του ξενοδοχείου και την καθοδήγηση της συνολικής επιχειρηματικής στρατηγικής του θέρετρου, τη διασφάλιση της ευθυγράμμισης με το εμπορικό σήμα της Renaissance και τη διατήρηση της προόδου προς τους στόχους μας.

Το εντυπωσιακό ταξίδι της Άννας 25 ετών στη διαχείριση φιλοξενίας περιλαμβάνει την κατοχή βασικών θέσεων σε πολυτελή ξενοδοχεία όπως το Mandarin Oriental, το JW Marriott και το InterContinental. Πριν ενταχθεί στο Renaissance Pattaya Resort & Spa, η Anna υπηρέτησε ως Hotel Manager σε ένα από τα εμβληματικά ξενοδοχεία του Banyan Tree Hotel Group στην Ταϊλάνδη, όπου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίβλεψη του τμήματος επιχειρήσεων και συνεισφέροντας στην εξαιρετική εξυπηρέτηση στο Banyan Tree Bangkok.

Πέρα από τα επαγγελματικά της επιτεύγματα, η Άννα είναι παθιασμένη με τις μαγειρικές τέχνες και τη φωτογραφία. Εκτιμά επίσης τις στιγμές που περνάει με τον 16χρονο γιο της, τονίζοντας τη σημασία μιας ισορροπημένης και γεμάτης ζωής.

Η Anna Rohm, η νέα Γενική Διευθύντρια του Renaissance Pattaya Resort & Spa, εκφράζει τον ενθουσιασμό της για την ένταξή της στην ομάδα: «Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινώ αυτό το νέο ταξίδι στο Renaissance Pattaya Resort & Spa. Δεσμεύομαι να τηρώ τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας και να δημιουργώ αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας. Μαζί με την αφοσιωμένη ομάδα μας, ανυπομονώ να οδηγήσω το θέρετρο σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.” είπε η Άννα.

Η Anna Rohm είναι ενθουσιασμένη που θα επανενωθεί με τη Marriott International και θα ηγηθεί της ομάδας στο Renaissance Pattaya Resort & Spa. Θα αποτελέσει έμπνευση για τη διοίκηση και τους πρεσβευτές του θέρετρου για να προσφέρουν τις υπηρεσίες και τις εμπειρίες που εκφράζουν το premium status και το περιπετειώδες πνεύμα της μάρκας Renaissance.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο +66 (0)38 259 099 ή στείλτε email στο info@renaissancepattaya.com και επισκεφθείτε μας στην ιστοσελίδα μας www.renaissancepattaya.com

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/