Η Πόλη της Πατάγια τιμά τη Βασιλική της Μεγαλειότητα την Πριγκίπισσα Sirindhorn με Τελετή Αφοσίωσης Εν μέσω Εθνικού Αφιερώματος

Πατάγια-

Στις 4:00 μ.μ., στις 16 Φεβρουαρίου 2024, ο κ. Poramese "Beer" Ngampichet, ο δήμαρχος της πόλης Pattaya, αξιωματούχοι του Chonburi και πολλοί άλλοι άνθρωποι ντυμένοι στα μωβ ως σύμβολο πίστης για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη πριγκίπισσα Sirindhorn στο Δημαρχείο Chonburi , Mueang, Chonburi.

Λίγο αργότερα, στις 5:00 μ.μ., η πόλη της Πατάγια με τον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και τους πολίτες όλων των ομάδων, ενώθηκαν για να δείξουν την πίστη τους στην πριγκίπισσα Sirindhorn στην παραλία Pattaya.

Η Poramese προήδρευσε στα εγκαίνια της τελετής και πρόσφερε ευοίωνες ευλογίες στην Πριγκίπισσα Της. Η ομάδα των ανθρώπων στη συνέχεια τραγούδησε τον βασιλικό ύμνο και φώναξε τρεις φορές «Ζήτω η Πριγκίπισσα της» ως σύμβολο πίστης στο βασιλικό της Ταϊλάνδης.

Όχι μόνο στην πόλη Pattaya, αλλά αυτή η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε επίσης σε εθνικό επίπεδο με παρόμοιο τρόπο για να ανταποκριθεί μια ομάδα φοιτητών ακτιβιστών που πρόσφατα προκάλεσε διαμάχη εμποδίζοντας την πορεία της Πριγκίπισσας της, σημείωσε η TPN.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.