Η αστυνομία του Sattahip ανακάλυψε τον μεγάλο έμπορο ναρκωτικών "Angie Bird" στο Massive Narcotics Bust

Sattahip -

Η αστυνομία του Sattahip συνέλαβε έναν μεγάλο έμπορο ναρκωτικών με το παρατσούκλι "Angie Bird" την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, μαζί με μια μεγάλη κρύπτη ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων.

Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά από πληροφορία που έλαβαν μυστικοί πράκτορες σχετικά με την πώληση παράνομων ναρκωτικών στην περιοχή Sattahip. Ο κ. Tanusak Huangthung, 36 ετών, κάτοικος Sukhothai, φέρεται να πρόσφερε χάπια μεθαμφεταμίνης για 4,000 Baht ανά συσκευασία (200 χάπια) σύμφωνα με την αστυνομία του Sattahip. Περαιτέρω έρευνα οδήγησε στην ανακάλυψη μιας μεγαλύτερης αποθήκευσης στην κατοικία του, συμπεριλαμβανομένων 17,075 χαπιών μεθαμφεταμίνης, 77.79 γραμμαρίων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και ενός αυτοσχέδιου πυροβόλου όπλου με πυρομαχικά.

Ο κ. Tanusak παραδέχτηκε ότι κατείχε τα κατασχεθέντα ναρκωτικά, ισχυριζόμενος ότι τα είχε αγοράσει από άλλο άτομο σε χαμηλότερη τιμή. Φέρεται ότι διένειμε τα ναρκωτικά στην επαρχία Rayong για ένα σημαντικό κέρδος ανά χάπι.

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε επίσης ότι το πυροβόλο όπλο ήταν για αυτοάμυνα και ότι μόλις αποφυλακίστηκε λιγότερο από ένα χρόνο πριν τη σύλληψή του. Ο κ. Tanusak παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία, περιμένοντας τις νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.