Η Pattaya ανακοινώνει το κλείσιμο της κυκλοφορίας για το Pattaya Music Festival 2024

Πατάγια -

Ετοιμαστείτε για ζωντανές μελωδίες και ζωηρά πλήθη καθώς το Μουσικό Φεστιβάλ Πατάγια επιστρέφει για τέσσερα Σαββατοκύριακα τον Μάρτιο του 2024! Για να διασφαλίσει την ομαλή ροή της κυκλοφορίας και την ασφάλεια των επισκεπτών, η πόλη της Πατάγια, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Επαρχιακής Διοίκησης του Τσονμπούρι, ανακοίνωσε προσωρινό κλείσιμο της κυκλοφορίας και προσαρμογές ως εξής:

8-9 Μαρτίου: 3 στάδια στην παραλία Pattaya

  • Κλείσιμο: Pattaya Beach Road από Dusit Curve έως Nipa Lodge Intersection (4:00 μ.μ. - 1:00 π.μ.)

15-16 Μαρτίου: Παραλία Jomtien

  • Κανονική ροή κυκλοφορίας: Ο δρόμος Jomtien Beach παραμένει ανοιχτός.
  • Χώρος στάθμευσης: Απαγορεύεται και στις δύο πλευρές του Jomtien Beach Road εντός της περιοχής εκδηλώσεων. Η δεξιά λωρίδα κλειστή για εγκαταστάσεις εκδηλώσεων.

22-23 Μαρτίου: Δημόσιο Πάρκο Lan Pho Naklua

  • Κανονική ροή κυκλοφορίας: Ο δρόμος κοντά στην περιοχή της εκδήλωσης παραμένει ανοιχτός.
  • Χώρος στάθμευσης: Διατίθεται στην αγορά Lan Pho και στο Ίδρυμα Swang Boriboon Thammasathan (μέχρι τις 2:00 π.μ.).

29-30 Μαρτίου: Παραλία Πατάγια

  • Κανονική κυκλοφορία: Ο δρόμος Pattaya Beach παραμένει ανοιχτός.
  • Χώρος στάθμευσης: Δεξιά λωρίδα κλειστή για εγκαταστάσεις εκδηλώσεων, παρέχεται εναλλακτικός χώρος στάθμευσης.

Διατίθεται χώρος στάθμευσης σε διάφορες τοποθεσίες, όπως σχολεία, εμπορικά κέντρα και ναούς. Η Pattaya City παρέχει επίσης δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς για συμμετέχοντες και επισκέπτες από καθορισμένα σημεία παραλαβής.

Η πόλη ζητά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και παρακαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες να αποφύγουν τα αναφερόμενα δρομολόγια.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.