Τραυματίστηκε ο οδηγός Sedan, ο επιβάτης σκοτώθηκε σε ατύχημα παράκαμψης Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένα τροχαίο ατύχημα στοίχισε τη ζωή και άφησε έναν άλλον να τραυματιστεί σοβαρά στη γέφυρα παράκαμψης Τσονμπούρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Moo 8, στην υποπεριφέρεια Napa, στην περιοχή Mueang, στο Chonburi. Κατά την άφιξή τους στον τόπο του ατυχήματος, οι σωστικοί συνεργάτες διαπίστωσαν ότι ένα μαύρο σεντάν BMW συγκρούστηκε με τα θεμέλια της γέφυρας παράκαμψης.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός σεντάν, ο 26χρονος κ. Aphirak Kongprateb. Ωστόσο, ο συνεπιβάτης του, ένας άγνωστος άνδρας γύρω στα 20, σκοτώθηκε από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ο κ. Aphirak ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου καθώς τα πόδια του είχαν παγιδευτεί. Οι διασώστες παρείχαν την αρχική ιατρική βοήθεια πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Chonburi για περαιτέρω θεραπεία.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα κ. Phornchai Sakuljankeasam, 58 ετών, οδηγούσε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας όταν παρατήρησε την BMW να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα και να βγαίνει στη λωρίδα του. Στη συνέχεια, το σεντάν συγκρούστηκε με τη γέφυρα στα δεξιά, οδηγώντας στο καταστροφικό ατύχημα.

Η αστυνομία του Τσονμπούρι ερευνά το ατύχημα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.