Ατύχημα με βαν στο σχολείο Chonburi τραυματίζει οδηγό και επιβάτες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένα σχολικό βαν έπεσε σε πινακίδα στην οδό Sukprayoon στο Chonburi την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό. Ευτυχώς, οι τρεις μαθητές που επέβαιναν αποκλειστικά υπέστη ελαφρά τραύματα.

Αστυνομικοί από τον αστυνομικό σταθμό Don Hua Lo και το προσωπικό διάσωσης έσπευσαν στο σημείο και κατά την άφιξή τους βρήκαν ένα χάλκινο σχολικό βαν που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές με σπασμένη πρόσοψη. Ο άγνωστος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και δεν είχε τις αισθήσεις του. Έλαβε αμέσως τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Μέσα στο βαν, οι αρχές εντόπισαν τρεις μαθήτριες γυμνασίου που φορούσαν κόκκινες στολές. Ευτυχώς, τα τραύματά τους περιορίστηκαν σε κραδασμούς και μικρές εκδορές. Σύμφωνα με τον κ. Εκ, γονέα που περιμένει να πάρει την κόρη του από το βαν, το όχημα μεταφέρει συνήθως 10 μαθητές. Ευτυχώς, μόνο τρεις επέβαιναν στο πλοίο τη στιγμή του δυστυχήματος.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση. Η αστυνομία αναμένει την ανάρρωση του οδηγού για να προβεί σε ανάκριση στο πλαίσιο της νομικής διαδικασίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.