Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στα καλώδια επικοινωνίας κοντά στο νοσοκομείο Sri Racha

Σρι Ράτσα -

Πυρκαγιά ξέσπασε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος κοντά στο νοσοκομείο Somdet Borommaratchadewi Sri Racha στις 14 Φεβρουαρίου, προκαλώντας ζημιές στα καλώδια επικοινωνίας και διακοπή των υπηρεσιών στην περιοχή.

Περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα χθες, η πυροσβεστική υπηρεσία του δήμου Σρι Ράτσα έλαβε αναφορά για πυρκαγιά που αφορούσε τηλεπικοινωνιακές γραμμές σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος που βρίσκεται μπροστά από το νοσοκομείο. Κατά την άφιξη, οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν έντονες φλόγες να τυλίξουν τα καλώδια επικοινωνίας.

Η πυροσβεστική επικοινώνησε αμέσως με την τοπική αρχή ηλεκτροδότησης για να διακόψει το ρεύμα στην πληγείσα περιοχή. Στη συνέχεια άρχισαν να καταπολεμούν την πυρκαγιά, η οποία κράτησε μόλις πέντε λεπτά. Ωστόσο, η ζημιά ήταν σημαντική. Η έντονη ζέστη είχε λιώσει τα ηλεκτρικά καλώδια και τα καλώδια επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή των συστημάτων επικοινωνίας και διακοπές ρεύματος στην περιοχή του νοσοκομείου.

Ο κ. Soranarin Phanatee, ένας 37χρονος αξιωματικός ασφαλείας στο νοσοκομείο, ανέφερε ότι άκουσε ήχους που έμοιαζαν με εκρήξεις πριν αντιληφθεί τη φωτιά στις γραμμές επικοινωνίας έξω. Στη συνέχεια ειδοποίησε γρήγορα τις αρχές.

Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.