Η Pattaya σχεδιάζει μεγάλη αναμόρφωση για την παραλία Jomtien

Πατάγια -

Η Pattaya City συνεργάστηκε με την Dynamic Group Products για να πρωτοστατήσει σε ένα ολοκληρωμένο έργο βελτίωσης με στόχο την αντιμετώπιση πλημμυρών, ζητημάτων κοινής ωφέλειας και την αναζωογόνηση της παραλιακής περιοχής της παραλίας Jomtien.

Η φιλόδοξη πρωτοβουλία, χωρισμένη σε τέσσερις φάσεις, θα περιλαμβάνει την εγκατάσταση σωλήνων πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) κάτω από το οδόστρωμα και τη μετεγκατάσταση υφιστάμενων κατασκευών για βελτιωμένη λειτουργικότητα και αισθητική.

Η Φάση 1 ξεκινά το έργο με την εγκατάσταση 1,725 μέτρων σωλήνων HDPE που εκτείνονται από το ψιλικατζίδικο Tops Daily έως το Υποκατάστημα Αστυνομικού Σταθμού Jomtien στο Dong Tan Curve. Η φάση αυτή έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 14 μήνες.

Η Φάση 2 εστιάζει σε ένα μικρότερο τμήμα 555 μέτρων, τοποθετώντας σωλήνες HDPE από το ξενοδοχείο D Varee στο βολικό κατάστημα Tops Daily εντός 5 μηνών. Η Φάση 3 επεκτείνεται περαιτέρω, καλύπτοντας 1,990 μέτρα και φθάνοντας στο Soi Na Jomtien 19 σε μια περίοδο 17 μηνών. Τέλος, η Φάση 4 κατασκευάζει ένα σύστημα αποχέτευσης κοντά στο ξενοδοχείο D Varee, που απαιτεί ένα χρονοδιάγραμμα κατασκευής 24 μηνών.

Για να διασφαλιστεί η ομαλή πρόοδος και να ελαχιστοποιηθούν οι διακοπές, οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια πραγματοποίησαν δημόσια συνάντηση στις 14 Φεβρουαρίου. Μία από τις βασικές συζητήσεις ήταν η εφαρμογή ενός συστήματος μονόδρομης κυκλοφορίας στην οδό Jomtien 1 για τη διευκόλυνση της κατασκευής διατηρώντας παράλληλα την πρόσβαση του κοινού στην παραλία.

Αυτό το σχέδιο διαχείρισης της κυκλοφορίας θα εφαρμοστεί από την 1η Μαρτίου 2024, από το Υποκατάστημα Αστυνομικού Σταθμού Jomtien στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Chaiyapruek στη διασταύρωση Jomtien Beach.

Πέρα από τη βελτίωση της αποχέτευσης, αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν ότι το έργο ενσωματώνει επίσης προσαρμογές τοπίου, αναβαθμισμένα ηλεκτρικά συστήματα και βελτιώσεις φωτισμού. Επιπλέον, θα βελτιωθούν οι πεζόδρομοι κατά μήκος της παραλίας Jomtien, θα φυτευτούν δέντρα και θα κατασκευαστούν νέα σημεία αποστράγγισης κοντά στην περιοχή της ράμπας των σκαφών.

Σημαντική αύξηση θα σημειώσει και η χωρητικότητα στάθμευσης, από 629 σε 1,161 θέσεις. Για τη διασφάλιση της ασφάλειας και του συνεχούς φωτισμού, θα τοποθετηθούν κολώνες φωτισμού υψηλών ιστών κατά μήκος της έκτασης 4 χιλιομέτρων της παραλίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.