Ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας ξεκινά την ιστορική επίσκεψη στην Ταϊλάνδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Γενικός Κυβερνήτης της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας Ντέιβιντ Χάρλεϊ, μαζί με τη σύζυγό του Λίντα Χάρλεϊ, ξεκίνησαν μια σημαντική πενθήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ταϊλάνδη την Τρίτη (13 Φεβρουαρίου). Το ταξίδι σηματοδοτεί την πρώτη επίσκεψη Αυστραλού γενικού κυβερνήτη στην Ταϊλάνδη εδώ και επτά χρόνια, υπογραμμίζοντας τους διαρκείς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

Το κόμμα υποδοχής της κυβέρνησης, με επικεφαλής τον υπουργό Εσωτερικών Anutin Charnvirakul, περιελάμβανε τον Πρέσβη της Ταϊλάνδης στην Αυστραλία, Arjaree Sriratanaban, τον Nattapong Lathapipat, τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του Τμήματος Πρωτοκόλλου και μια ομάδα υψηλόβαθμων αξιωματούχων.

Η επίσκεψη του Hurley υπογραμμίζει τις βαθιές συνδέσεις μεταξύ της Αυστραλίας και της Ταϊλάνδης, οι οποίες περιλαμβάνουν δεσμούς μεταξύ των βασιλικών οικογενειών, κυβερνητικές συνεργασίες και σχέσεις σε επίπεδο ανθρώπων με ανθρώπους. Αυτά τα στοιχεία συμβάλλουν στη στιβαρή εταιρική σχέση που υπάρχει μεταξύ των δύο εθνών εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η επίσημη επίσκεψη αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη διμερή συνεργασία ως στρατηγικοί εταίροι, ενισχύοντας τη δέσμευση και των δύο εθνών να ενισχύσουν τη σχέση τους.

Η επίσκεψη του Hurley ολοκληρώνεται στις 17 Φεβρουαρίου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.