Η Lisa Blackpink θα κάνει το ντεμπούτο της στην 3η σεζόν του "White Lotus".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η αίσθηση K-pop της Ταϊλάνδης Lalisa "Lisa" Manoban πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σκοτεινής κωμικής σειράς "The White Lotus". Η παραγωγή ετοιμάζεται να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα, με τοποθεσίες στη Μπανγκόκ, το Πουκέτ και το Κο Σαμούι να στοχεύουν στην κυκλοφορία του 2025.

Η Lisa, γνωστή παγκοσμίως ως μέλος του επιτυχημένου συγκροτήματος K-pop Blackpink, θα συνοδεύεται από ένα ταλαντούχο σύνολο Ταϊλανδών ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων των Dom Hetrakul, Patravadi "Lek" Mejudhon και Maethi "Tayme" Thapthimthong.

Το «The White Lotus», το οποίο έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στις 11 Ιουλίου 2021, κέρδισε γρήγορα την αναγνώριση των κριτικών και την υψηλή τηλεθέαση, ωθώντας το HBO να επεκτείνει τη σειρά πέρα ​​από την αρχική περιορισμένη σειρά έξι μερών. Η επόμενη σεζόν συνέχισε να προσελκύει κοινό, ενισχύοντας τη θέση της σειράς στη λαϊκή κουλτούρα.

Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Mike White, έχει επαινεθεί για την εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής μέσα από ένα μείγμα σκοτεινού χιούμορ και δράματος, με φόντο ένα πολυτελές θέρετρο. Η σειρά έχει λάβει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων 14 βραβείων Emmy και δύο Χρυσών Σφαίρων, και έχει αναγνωριστεί από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ως ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά προγράμματα τόσο το 2021 όσο και το 2022.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.