Το αεροδρόμιο Suvarnabhumi ενισχύει τη χωρητικότητα με νέο διάδρομο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο υπουργός Μεταφορών Suriya Jungrungreangkit αποκάλυψε ότι η επιχειρησιακή ικανότητα του αεροδρομίου Suvarnabhumi αναμένει σημαντική αύξηση με την αναμενόμενη ολοκλήρωση του τρίτου διαδρόμου του τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με τον Suriya, η επέκταση αναμένεται να αυξήσει την ικανότητα εξυπηρέτησης πτήσεων του αεροδρομίου από 67 πτήσεις την ώρα σε 94, ένα κρίσιμο βήμα προς την ενίσχυση της θέσης της Ταϊλάνδης ως βασικού αεροπορικού κόμβου στην περιοχή. Ο τρίτος διάδρομος προσγείωσης, που βρίσκεται στα ανατολικά των σημερινών διαδρόμων, θα διαθέτει δικό του τερματικό σταθμό επιβατών και άλλες εγκαταστάσεις αεροδρομίου.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών του, το αεροδρόμιο γιόρτασε πρόσφατα τα εγκαίνια του τερματικού σταθμού επιβατών Satellite 1 (SAT-1). Αυτή η εξέλιξη έχει ήδη αρχίσει να παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα, με 13 αεροπορικές εταιρείες να λειτουργούν αυτή τη στιγμή από το νέο κτίριο.

Η εισαγωγή του τερματικού σταθμού SAT-1 συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση των πτήσεων στο Suvarnabhumi, με τον ημερήσιο αριθμό των πτήσεων που εξυπηρετούνται από τον νέο τερματικό σταθμό να αυξάνεται σε 86. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο αριθμός αυτός προβλέπεται να ανέλθει σε 112 πτήσεις την ημέρα μέχρι την τέλος του μήνα, τονίζοντας την επιτυχή ένταξη της νέας εγκατάστασης στη συνολική λειτουργία του αεροδρομίου.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.