Οι αρχές καταπολεμούν τα τυχερά παιχνίδια στο παράνομο κρησφύγετο κοκορομαχιών κοντά στην Πατάγια

Τσονμπούρι -

Το απόγευμα της Κυριακής, μια κοινή επιχείρηση υπό την ηγεσία του Αρχηγού της Περιφέρειας Banglamung Veekit Manarotkit έκλεισε με επιτυχία ένα παράνομο κρησφύγετο κοκορομαχίας στο Banlamung, Chonburi, και συνέλαβε 45 άτομα που συμμετείχαν στη δραστηριότητα.

Ενεργώντας μετά από δημόσιες καταγγελίες, ο κ. Veekit κινητοποίησε γρήγορα τις αρχές επιβολής του νόμου για να κάνει έφοδο στο κρησφύγετο που ήταν κρυμμένο στο Soi Baan Kreak, στο Nong Pla Lai, στις 11 Φεβρουαρίου 2024. Μυστικοί πράκτορες διείσδυσαν στο κύκλωμα κοκορομαχίας ενώ οι αστυνομικοί δημιούργησαν μια περίμετρο γύρω από τις εγκαταστάσεις.

Το άντρο, κρυμμένο ανάμεσα σε φυτείες μανιόκας, είχε πάνω από 50 οχήματα παρκαρισμένα κοντά. Στο εσωτερικό, τέσσερις ενεργές αρένες κοκορομαχίας φιλοξενούσαν δεκάδες Ταϊλανδούς τζογαδόρους που έβαζαν στοιχήματα στα κοκόρια.

Καθώς οι αρχές μπήκαν μέσα, οι παίκτες αντιλήφθηκαν την αστυνομία και προσπάθησαν να διαφύγουν στα γύρω χωράφια. Ωστόσο, η ταχεία δράση της αστυνομίας του Μπανγκλαμούνγκ οδήγησε τελικά στη σύλληψη 45 ατόμων και στην κατάσχεση 18 μαχητών πετεινών. Ως αποδεικτικά στοιχεία κατασχέθηκαν επίσης χαρτονομίσματα στοιχήματος και μετρητά ύψους πολλών χιλιάδων μπατ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Chaiwat Nuanchan, 66 ετών, αναγνωρίστηκε ως ο ιδιοκτήτης του κρησφύγετου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μίσθωσε τον χώρο και διευκόλυνε τις κοκορομαχίες, χρεώνοντας προμήθεια για κάθε στοίχημα. Ο κ. Chaiwat παραδέχτηκε τη συμμετοχή του και τώρα αντιμετωπίζει νομικές επιπτώσεις, μαζί με άλλους παίκτες.

Η Pattaya News σημειώνει ότι η κοκορομαχία ΔΕΝ είναι παράνομη στην Ταϊλάνδη και θεωρείται δραστηριότητα ιστορικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Ωστόσο, ο τζόγος είναι παράνομος και γι' αυτό έγινε έφοδος στον χώρο.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.